До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Аліна Френдій – про найцікавіші покази на Тижні моди в Копенгагені

Тиждень моди в Копенгагені завжди вирізнявся серед інших подій у фешн-світі, а саме місто давно викликає не менший інтерес, ніж Мілан, Нью-Йорк чи Париж. Особливу увагу організатори приділяють екологічності, що видно навіть з вибору локацій та колекцій. Майстерне поєднання комфорту, розслабленості та якісних матеріалів — ось що характерне для стилю скандинавських брендів та місцевих зірок стрітстайлу. Інфлюнсерка Аліна Френдій стала гостею Тижня моди в Копенгагені та поділилася з Vogue.ua улюбленими показами й трендами майбутнього сезону.

Аліна Френдій
Gestuz

Яскраві кольори, денім, принти, низька посадка і шкіра — все це ідеально поєднувалось на показі Gestuz. Бренд уособлює скандинавську класику дизайну, але інтерпретує її в оновленому сучасному варіанті.

Реклама

Серед основних відтінків наступного сезону, на думку Gestuz, — неонові салатові та блакитні. Якщо вибирати шкірянку чи бомбер, то фасону оверсайз, з потертостями чи яскраву.

The Garment

Мій улюблений мінімалізм, монохромні кольори та прості натуральні матеріали. У наступному сезоні бренд робить ставку на в’язані сукні обтислого силуету різної довжини, топи та спідниці з бахромою, а також оверсайз маскулінні жакети.

Aeron

Aeron провели показ в напівпрозорому павільйоні зі скла та дерева, розташованому в саду Музею дизайну Данії. Дизайн в країні — важлива частина культури та історії, тому такий символізм дуже доречний.

Aeron вивели на подіум різноманітні моделі, адже будь-які фігури та будь-який вік прекрасні. У колекції були костюми з оверсайз жилетами, багато трикотажу — асиметричного та з вирізами, в’язані сукні максі. Фісташка, ніжно-рожевий, пастельний жовтий — дуже красиве поєднання відтінків для наступного сезону, яке варто запам’ятати.

A. ROEGE HOVE

Найгарячіший показ, адже моделі продемонстрували трикотажні сукні з елементами плісе та вбрання з напівпрозорих тканин: боді, спідниці, штани, велосипедки та болеро. Сам показ відбувався у старовинній церкві, що додавало атмосфери.

Sunflower

Любителі мінімалістичного крою та поєднання різноманітних фактур закохаються в колекцію Sunflower. Основні матеріали — котон, шкіра та виварений денім. А показ проходив у дворі, ніби "лише для своїх", цікавий концепт.

Baum und Pferdgarten

Найбільше буяння кольорів, матеріалів та фактур було на показі Baum und Pferdgarten, заради якого перекрили цілу вулицю посеред міста. Яскраві кольори можна не боятись поєднувати в одному образі: фіолетовий з неоново-жовтим або блакитним, рожевий з салатовим. Також сподобалось розмаїття деніму та наявність смужки у принтах.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.