До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних прийомів Іванни Трамп з 1980-х

14 липня стало відомо, що в США у віці 73 років померла Іванна Трамп – перша дружина Дональда Трампа та мама трьох його дітей. "З глибоким сумом ми повідомляємо про смерть нашої улюбленої матері Іванни Трамп. Вона була неймовірною жінкою – силою в бізнесі, спортсменкою світового рівня, променистою красунею, дбайливою матір’ю та другом. Вона вчила своїх дітей витримці та стійкості, співчуттю та рішучості", – написав син Ерік.

Іванна Трамп

Іванна Трамп народилася в Чехословаччині, а 50 років тому переїхала до США. У шлюбі з Дональдом Трампом вона пробула п’ятнадцять років – з 1977 року до 1992-го, а фотоархіви нагадують про її розкішні образи на той час. Іванна Трамп була ідеальною героїнею моди 1980-х – вона з однаковою легкістю носила пишні сукні та брючні костюми, любила золото й високі зачіски. У неї точно є чому повчитися тим, хто обожнює цю зухвалу й гламурну епоху.

Реклама
Іванна і Дональд Трампи
У всьому блиску

Вісімдесяті неможливо уявити без блискучого одягу. Іванна Трамп носила його з особливою легкістю та граційністю. У її гардеробі були як блискучі сукні в стилі принцеси, так і речі із суворішим характером.

Іванна Трамп
Іванна Трамп
Укорочений жакет

Вже кілька сезонів поспіль укорочені жакети не втрачають своїх позицій у списках модних брендів. Були вони популярні й у 1980-х – разом зі штанами вони ефектно акцентували на талії, але водночас мали дуже маскулінний вигляд.

Іванна Трамп
Іванна Трамп
Келих розе

Моду 1980-х неможливо уявити без рожевого кольору. Не уникала його й Іванна Трамп – у її гардеробі тоді можна було знайти як соковиту фуксію, так і ніжний відтінок запорошеної троянди.

Іванна Трамп
Іванна і Дональд Трампи
Літні костюми

Приклад Іванни Трамп засвідчує, що літні костюми – це чудове рішення навіть для світських виходів. Вона не раз вбиралася у двійки з тонкої костюмної вовни, в яких ідеально дотримано балансу між розслабленістю й формальністю.

Іванна Трамп
Іванна і Дональд Трампи
Бюстьє

Сукні-бюстьє – ще одна слабкість Іванни Трамп. Вона любила сукні з фігурним верхом, демонструючи тонкі ключиці та довгу шию. Нам також подобається, коли вона поєднувала силует бюстьє з легкими накидками.

Іванна Трамп
Іванна і Дональд Трампи

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.