До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 рідкісних світлин юної Демі Мур

11 листопада 60 років виповнюється актрисі Демі Мур, яку світ полюбив за ролі у фільмах "Солдат Джейн", "Привид" і "Стриптиз". Кар’єру Мур почала приблизно у 20 років, а в 15 поїхала з дому, щоб почати самостійне життя. Смілива дівчина кинула школу заради роботи моделлю, а згодом вирішила спробувати себе і в ролі актриси. Інсайдери кажуть, що цю ідею їй запропонувала її сусідка Настасья Кінскі, сьогодні теж відома актриса.

Демі Мур

Перша впізнаваність прийшла до Мур після знімання в серіалі "Головний госпіталь", який вийшов на екрани в 1982 році. Потім вона знялася в ще кількох телевізійних шоу, а першу головну роль отримала 1988 року у фільмі "Сьоме знамення". Переломним в її кар’єрі став "Привид", у якому вона зіграла разом з Патріком Свейзі й Вупі Голдберг. Після цього пішли ролі в таких успішних фільмах і серіалах, як "Якби ці стіни могли говорити", "Кілька хороших хлопців", "Непристойна пропозиція" і "Викриття". Паралельно з акторською кар’єрою світ стежив за стосунками Демі Мур — спершу з актором Брюсом Віллісом, потім з Ештоном Катчером. А ми з нагоди дня народження однієї з найяскравіших зірок Голлівуду згадуємо її рідкісні фото з юності.

Реклама

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.