До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як змінився стиль Керрі Бредшоу в другому сезоні серіалу "І просто так..."

У першому сезоні "І просто так" ми бачили, як Сари Джесіки Паркер у ролі Керрі Бредшоу поєднує вінтаж (від Fendi Baguette до черевиків Chanel) із яскравими новими елементами гардеробу (на думку одразу спадає сумка Gucci X Balenciaga Hourglass). В основу цього підхіду стилізації одягу полягає поєднання заповітних речей, які вже є у вашому гардеробі, з інвестиційними покупками, які витримають випробування часом. Але поки тривають зйомки другого сезону, схоже, що у гардероб Бредшоу з'явилася – в ньому з'явилася серія перероблених речей, за дизайном яких стоїть Кейт Макгуайр. "Я все своє життя переробляла одяг", — розповідає Vogue засновнивниця Converted Closet і колишня хедхантерка. "Мені завжди подобалось носити дещо інше або унікальне".

Сара Джесіка Паркер
Сара Джесіка Паркер

Дійсно, коли Кейт вперше зустріла одного з дизайнерів костюмів "І просто так", Денні Сантьяго, він миттєво описав її як справжню "дорослу Керрі". "Є таке приємне місце, де вінтаж стає справді зручним та сучасним", — пояснює Макґуайр свій стиль. " У "І просто так" накладиля оригінальні речі на нові; мій підхід поєднує все це в одній речі". Наразі Сару Джесіку Паркер помічали на знімальному майданчику в переробленому льотному комбінезоні 1960-х років із власної шафи Кейт, який вона поєднала з клатчем у формі голуба JW Anderson. Крім того, мереживну весільну сукню 1980-х у вікторіанському стилі, дизайнерка перетворила на розкльошений білий комбінезон. Так, об'ємна спідниця стала багатошаровими брюками-кльош завдяки оригінальності дизайнерки. "Перероблений одяг – це найбільш надійна "новинка", яку ви можете отримати. Елементи стилю минулих десятиліть перетинаються з сучасним мисленням, щоб створити неймовірне та несподіване", —розповідає Кейт Макґуайр.

Реклама

Хоча дизайнери костюмів "І просто так" наразі мають низку найцінніший речей дизайнерки, вона щойно запустила свою першу колекцію, яку можна придбати на спеціальному сайті перепродажу Dora Maar. Нам сподобався шарф з принтом Hermès, який поєднується зі стьобаною спідницею у вікторіанському стилі, а також неоново-рожеву святкову сукню, яку легко можна було б уявити на Керрі.

Перероблена сукня з об'ємними рукавами Dora Maar

"Це справді зміна мислення", — каже Лорен Вілсон, генеральний директор і засновник Dora Maar, про рішення співпрацювати з Кейт Макгуайр. "Ми віримо в те, що якщо ви маєте людське відношення до того, що купуєте, і справді розумієте ремесло, якість, історію та чому це важливо, це не стане чимось одноразовим — це стане справжнім предметом колекціонування для вас". Хоча нам, можливо, доведеться почекати до наступного року, щоб побачити, які ще речі від Converted Closet Керрі додала до своєї колекції, Макгуайр впевнена, що це матиме вплив, допомагаючи зробити екологічність і стійку моду новим мейнстримом. "Моя місія — впливати", — каже дизайнер. "Мені потрібно показати людям, що є альтернативи щодо купівлі абсолютно нових речей".

За матерілами: vogue.co.uk

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.