До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як змінився стиль Кейт Міддлтон як нової принцеси Уельської

Коли навесні 2011 року Кейт Міддлтон стала герцогинею Кембриджською, її стиль помітно змінився. Тепер, більш як 10 років по тому, вона починає наступний етап свого життя як принцеса Уельська. Її десятиліття в центрі уваги було цінною підготовкою до посади. Як герцогиня Кембриджська Кейт навчилася сили дипломатичного одягу, символіки, глибоко захованій у скриньці з коштовностями королівської родини, важливості екологічності, сталого розвитку та доступності в гардеробі. Тепер їй доведеться ще більше постаратися покращити свій стиль і вона вже почала це робити.

Кейт Міддлтон

Останній образ Кейт — темно-синій блейзер з букле Chanel, широкі штани Roland Mouret і туфлі-лодочки Gianvito Rossi — був заявою про наміри щодо гардероба принцеси. Піджак Chanel, датований 1995 роком, найціннішим роком для вінтажу, засвідчив, що Кейт не тільки гостро усвідомлює важливість обстоювання архівної моди над повсякденними покупками нового, а й розуміє, який вигляд має справжня інвестиція і що вона означає. (Нещодавно Deloitte припустили, що сумка Chanel нині є далекогляднішою покупкою, ніж автомобіль.)

Реклама
Кейт Міддлтон у сукні Karen Millen

Розкішне придбання — чого ми можемо сподіватися більше, оскільки Кейт створює свій власний непідвладний часу архів — стало наступним після купівлі пари блейзерів Zara й незабутньої сукні Karen Millen, що ясно дало зрозуміти: Кейт може мати банківський рахунок принцеси, але вона не відвертатиметься від відомих брендів, яким корисна її підтримка. Всі вже знають про "ефект Кейт", коли річ із доступною етикеткою розпродається, щойно Міддлтон сфотографують у ній. Це цінна форма валюти для обох сторін. Кейт — одна з найвпливовіших фешн-інфлюенсерів у світі, і її новий статус тільки підсилить ефект.

Кейт Міддлтон у блузі з бантом, яка досі залишається основою гардероба принцеси

Про роль стилю леді Діани в гардеробі Кейт Міддлтон багато говорили, але образи нової принцеси Уельської помітно відрізняються від стилю її покійної свекрухи. Крім випадкових сентиментальних натяків на гардероб леді Ді, що виявляється, наприклад, у їхній спільній любові до горошку, Кейт, схоже, більше тяжіє до стилю королеви. Так, сонячна сукня міді зі складками Karen Millen не була очевидним вибором для осені, але стала основою естетики Кейт, і її зустрічі після похорону Її Величності засвідчують, що вона не відмовляється від цього життєрадісного підходу відповідно до свого нового, можливо, серйознішого статусу. Не забуватимемо, що для королеви яскраві кольори були класикою.

Кейт Міддлтон у жакеті Chanel

Ключем до пом’якшення цих сміливих моментів і збереження їхньої елегантності є відносини Кейт з кравцем. Бездоганна посадка всього її ділового одягу полягає в деяких витончених закулісних защипуваннях і підгортаннях. Ніщо ніколи не має надто великого або звуженого вигляду (порівняйте та зіставте образи Кейт з невідповідною уніформою політиків, поряд з якими принцесу часто зображують у новинах). Перероблення є ключовим моментом, коли вас фотографують зусебіч, і це, як і в старших членів королівської родини, у яких вона навчалася, буде секретною зброєю Кейт у майбутньому. Нещодавно під час зустрічі з першою леді України Оленою Зеленською та привітання волонтерів на похороні королеви Кейт Міддлтон засвідчила, що її повсякденний стиль неперевершений.

Кейт Міддлтон та принц Вільям

За кілька тижнів після того, як титул Кейт змінився, вона також дала зрозуміти, що й далі прагне демонструвати світові модний образ. Крім жакета Chanel, — справжньої перлини, що завжди викличе інтерес у будь-якого інсайдера, вона носила масивні прикраси Laura Lombardi. Ні, це не приголомшливі новини в королівському стилі, але цього досить, щоб надіслати сигнал про те, що вона тримає руку на пульсі, дотримуючись усіх правил розумного стилю.

Оскільки нова роль Кейт стає більш визначеною, ми, природно, побачимо ті самі чайні сукні Alessandra Rich, сумки DeMellier з верхньою ручкою та обручі Kiki McDonough у дії, але не помиляйтеся, стовпи гардероба, на яких зараз зосереджується Кейт, — пошиття, вінтаж, непідвладні часу деталі та силуети — визначать її власну спадщину. Спокійна, зібрана та консервативна, нова принцеса Уельська завжди є втіленням професіоналізму. Оскільки світ спостерігає за нею уважніше, ніж будь-коли, Кейт повільно, але впевнено переймає естафету від покійної королеви й незмінно представляє якісну моду, створену на віки.

За матеріалами: vogue.co.uk

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.