До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як відсвяткувала день народження Кім Кардаш’ян

В одному з недавніх епізодів реаліті-шоу The Kardashians Кім показала глядачам власний гардероб, левову частку якого займають речі Dolce & Gabbana. Так, для свого дня народження, який зірка відзначила 21 жовтня, вона вибрала два образи модного Дому. На своє 42-річчя в рідному місті Калабасас Кім одягла вінтажну "голу" сукню з делікатного мережива з колекції Dolce & Gabbana весна-літо 1999, під якою було видно чорну спідню білизну. Образ завершили босоніжки в грецькому стилі Amina Muaddi та блискуча мікросумка.

Кім Кардашян у сукні Dolce & Gabbana весна-літо 1999

Наступного дня Кім мала летіти до Лас-Вегаса, але через погані погодні умови пілотам довелося змінити маршрут, а Кім — вдатися до плану Б. Так, замість вечірки в місті гріхів Кім зі своєю родиною вирушила до перекусної In-N-Out, де подають бургери й картоплю фрі. Зірка з’явилася, можливо, в найгламурнішому образі, який коли-небудь одягали до фастфуду — вона продемонструвала блискучий бюстгальтер та штани з колекції Dolce & Gabbana весна-літо 2023. Образ завершили гостроносі чоботи на шпильках і кришталеве кольє-чокер з гігантським хрестом. Кардашян також додала боа з білого піря для додаткового драматичного ефекту. "Довелося взяти боа, щоб прикритися", — написала Кардаш’ян у stories в Instagram. Звісно, це було не те святкування, на яке розраховувала Кім, але вона засвідчила на власному прикладі, що ніщо не може зіпсувати її святкового настрою.

Кім Кардаш
ян у бра та штанах Dolce & Gabbana весна-літо 2023

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.