До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі виходи принцеси Діани в Chanel

Упродовж багатьох років гардероб принцеси Діани надихав нескінченну кількість жінок, не в останню чергу завдяки її інвестиціям у вічні дизайни. Так, одним з її найулюбленіших брендів був Chanel, до якого вона часто зверталася як член королівської родини. Від двобортного червоного пальта, яке вона носила під час візиту до Парижа в 1980-х, до елегантного спідничного костюма, який одягла на конфірмацію принца Вільяма, Діана вибирала культові речі французького модного Дому для гучних заходів. Що стосується аксесуарів, то королівська особа також була прихильницею класичної сумки бренду з клапаном і монохромних туфель-лодочок.

Принцеса Діана прибуває до Парижа в червоному двобортному пальті Chanel у поєднанні з капелюхом, 1988

Кажуть, що Діана відмовилася носити речі Chanel з логотипом після розлучення з принцом Чарльзом, оскільки подвійна C нагадувала їй про Чарльза та його тодішню коханку Каміллу, але фактично вона й далі носила дизайни модного Дому, зокрема в подорожі до Нью-Йорка. Нижче дивіться найкращі образи принцеси Діани в Chanel.

Реклама

За матеріалами: vogue.co.uk

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.