До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукня, яку вибирають усі принцеси і герцогині

Королівський етикет, звичайно, означає, що члени різних монарших сімей одягаються дуже схоже: вибирають довші подоли, жіночні розкльошені штани і строгий крой, що створює неминучі (хоч і ненавмисні) паралелі в гардеробі. Проте, повторення певного дизайну зустрічається набагато рідше. Деякі з них спадають на думку з недавніх спогадів: розшита лелітками сукня Falconetti бренду The Vampire’s Wife була помічена на герцогині Кембриджській, принцесі Беатріс і кронпринцесі Норвегії Метте-Маріт; сукня Roland Mouret Lamble, яку надягли Кейт у 2021 році та королева Нідерландів Максима у 2017 році; та спідниця Vrima Hugo Boss, яку носили принцеса Данії Марія і королева Іспанії Летиція. Але жоден дизайн до сьогодні не з'являвся так часто, як сукня "Ahana" бренду Beulah London. Літня сукня з короткими рукавами, втачним поясом та ліфом на ґудзиках – втілення мрії 1950-х років.

Кронпринцеса Мері

Саме австралійська принцеса Мері вперше була помічена у цій сукні у 2020 році під час відвідання палацу Фредеріксборг. Вона доповнила вбрання підхожими гостроносими туфлями та вишитим райдужним клатчем для яскравого акценту. Також вона зробила розслаблену зачіску.

Реклама
Кейт Міддлтон

Через рік, у липні 2021 року, коли герцогиня Кембриджська вийшла на галявину Вімблдона, щоб вручити трофей у чоловічому одиночному розряді, шанувальники зауважили, у що вона була вбрана. Це була точно така сукня сукня Beulah London, як раніше на Мері. Але, на відміну від принцеси Данії, Кейт продемонструвала сукню у пастельно-рожевому кольорі, а не у пісочно-бежевому.

Принцеса Метте-Маріт

З того часу популярність сукні бренду Beulah London серед членів королівських родин лише зростала. У червні цього року норвезька принцеса Метте-Маріт носила бежеву сукню на відкритому чемпіонаті Франції з тенісу. Того ж тижня, під час святкування платинового ювілею королеви на честь Дня подяки у соборі Святого Павла, принцеса Беатріс та Софі Вінклман, дружина лорда Фредеріка Віндзора, були помічені у версіях "Ahana" з довгими рукавами; Беатріс у темно-синьому, а Софі — у фуксії. Зовсім недавно Мері, яка дбає про довкілля, знову надягла цю сукню під час візиту до Гааги в Нідерландах, прикрасивши її сонцезахисними окулярами та парою класичних туфель Chanel.

Принцеса Беатріс
Софі Вінклман

Не лише естетика приваблює королівських осіб у лондонському лейблі. Як неодноразово заявляла Наташа Руфус Айзекс, співзасновниця бренду, стабільність завжди була ключовим елементом ідеалу Beulah London. Усі тканини бренду виробляються з дотриманням етичних норм, а прибуток іде на боротьбу із сучасним рабством та підвищення кваліфікації жінок із соціально неблагополучних верств населення. Тому не дивно, що Кейт, Мері, Беатріс та Метте-Маріт заявили про свою підтримку бренду.

Кронпринцеса Мері

За матеріалами: vogue.com.au

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.