До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перше спільне фото Селени Гомес та Гейлі Бібер після семирічної ворожнечі

Минулими вихідними в Лос-Анджелесі відбувся другий щорічний гала-концерт у Музеї кіноакадемії. На заході зібралося багато зірок, серед яких були Селена Гомес і Гейлі Бібер. Дівчата розвіяли міфи про свою семирічну ворожнечу через стосунки з Джастіном Бібером і зробили спільний знімок. На фото, яке зробив фотограф Тайрелл Гемптон, дві зірки усміхаються й обіймаються, а підпис каже: "Поворот сюжету".

На заході Селена позувала в класичному чорному костюмі Giorgio Armani та прикрасах Cartier. Гейлі ж вибрала коричневу сукню Saint Laurent без бретельок з великим вирізом на животі, босоніжки на платформі цього ж бренду, лаконічне кільце-чокер і каблучку Tiffani & Со.

Реклама
Селена Гомес і Гейлі Бібер

Перший спільний знімок нинішньої дружини та колишньої дівчини Джастіна Бібера зроблено після того, як Гейлі з’явилася в нещодавньому подкасті "Call Her Daddy", де визнала, що вони із Селеною ніколи не були в поганих стосунках. Вона сказала на шоу: "Це все повага. Це все кохання… Ніхто з нас нікому нічого не винен, крім поваги. Я дуже поважаю її і думаю, що [між нами] немає жодних очікувань". Гейлі також підтвердила, що розмовляла з Гомес після того, як вийшла заміж за Бібера у вересні 2018 року, і повторила, що між ними "немає драми". Нагадаємо, що Джастін зустрічався із Селеною впродовж восьми років до шлюбу з Гейлі Бібер.

Селена Гомес і Гейлі Бібер

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.