До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий образ Керрі Бредшоу в другому сезоні серіалу "І просто так..."

Офіційно почалося знімання другого сезону "І просто так...", сиквелу серіалу "Секс і місто". Подробиці про наступний етап подорожі Керрі наразі тримають у таємниці, але, на щастя, можемо спостерігати за ефектним вбранням головної героїні. Днями в Instagram-акаунті відділу костюмів з’явився новий образ Керрі зі знімального майданчика, на якому Сара Джесіка Паркер позує в дуже модному рожевому кольорі — або, якщо бути точнішим, відтінку фуксії — з ніг до голови.

На фото Сара Джесіка Паркер демонструє вінтажну сукню й сумку в поєднанні з ланцюжком Ada та діамантовим кулоном Connexion ювелірного бренду Jemma Wynne. Згідно з підписом, це вбрання є важливою віхою у всесвіті серіалу "Секс і місто". Це вперше, коли Керрі Бредшоу вдягла монохромний ансамбль — важливий крок для героїні, яка відома тим, що збирає вбрання, здавалося б, із розрізнених комплектів. Але хто сказав, що люди не можуть змінюватися? Звісно, на перший погляд, монохромний одяг здається зовсім не характерним для Керрі Бредшоу, але бути в тренді дуже їй личить. Монохромне рожеве вбрання нині на піку популярності, насамперед завдяки колекції П’єрпаоло Піччолі для Valentino. Зендая, Ліззо, Флоренс П’ю, Себастьян Стен та багато інших зірок цього року хизувалися вбранням у рожевих тонах. Тож для Керрі тепер, безумовно, слушний час спробувати щось нове.

Реклама

Але не хвилюйтеся. Не схоже, щоб Керрі повністю відмовилася від своєї любові до кумедних і несподіваних стилів. Буквально минулого тижня відділ костюмів поділився знімком, де Керрі ходить містом з клатчем у вигляді голуба, що його розробив бренд JW Anderson.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.