До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найяскравіші вінтажні виходи Кендалл Дженнер

Кендалл Дженнер, поряд зі своєю старшою сестрою Кім Кардаш’ян, Беллою Гадід та Ріанною, тривалий час була затятою поборницею вінтажної моди й накопичила за ці роки разючу колекцію рідкісних дизайнерських речей. Як і в багатьох інших знаменитостей, її одержимість почалася з дизайнів Жана-Поля Готьє, зокрема низки колекційних речей кінця 1990-х — початку 2000-х.

Кендалл Дженнер у сукні Dolce & Gabbana з колекції весна-літо 2001 року з принтом робота, натхненим Хаджиме Сораяма, серпень 2022

Відтоді Дженнер розширила список вінтажних покупок і додала такі бренди, як Prada, Givenchy й Gucci. Їй вдається легко інтегрувати архівні речі у власний повсякденний гардероб — для появи на весіллі в друзів або на пляжі. Дженнер ніколи не боялася додати свій штрих в образ (згадаємо спідницю Dolce & Gabbana 1990-х, яку зірка носила як сукню). Так, на власному прикладі Кендалл Дженнер демонструє, як легко може бути носити вінтажні речі. Ми зібрали її найкращі вінтажні образи за цей час.

Реклама

За матеріалами: vogue.co.uk

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.