До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі образи в другому сезоні серіалу "І просто так..."

Керрі Бредшоу запалює серця прихильників моди, відколи вона вийшла в мініспідниці з тюлю та білій майці на вулиці Мангеттена в 1998 році. Минуло вже два десятиліття після першого епізоду серіалу "Секс і місто", а вона, здається, не збирається сповільнюватися. У першому сезоні "І просто так...", перезапуску оригінального серіалу, який показує життя та проблеми п’ятдесятирічних героїв, Керрі вдягала домашні халати й носила сумки-багети Fendi з блискучими написами; вуалетки з оперенням та яруси коралів Valentino. Це було багатоколірне свято для очей, сповнене життя, багатошаровості та сміливої текстурної гри. Це була нова переосмислена Керрі.

Кадр з другого сезону серіалу "І просто так..."
Кадр з другого сезону серіалу "І просто так..."

Реклама

У другому сезоні серіалу зовнішність Керрі й далі вражає — принаймні, судячи з уривків, які ми бачили під час знімання Сари Джессіки Паркер у Нью-Йорку. Сумку JW Anderson у формі голуба вже закарбовано в поєднанні з утилітарним спортивним костюмом, а мереживну весільну сукню 1980-х у вікторіанському стилі перетворено на розкльошений білий комбінезон. Керрі навіть знайшла спосіб спробувати щось нове для себе — приміряти мерехтливу вінтажну сукню кольору фуксії та підбори відповідного відтінку. Монохромність — не зовсім природний стан Керрі, але все буває вперше. Усі найкращі образи з другого сезону "І просто так..." дивіться нижче.

<b>Найкращі образи в другому сезоні серіалу "І просто так..."</b>
Найкращі образи в другому сезоні серіалу "І просто так..."

За матеріалами: vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.