До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі чорні сукні на червоних доріжках

Одяг чорного кольору — позачасова основа будь-якого гардеробу. Найкраще переваги цього кольору підкреслив його головний прихильник Йоджі Ямамото: "Чорний — скромний і зарозумілий водночас; легкий, але загадковий". Слова великого дизайнера набувають особливого значення, коли йдеться про чорні сукні на червоних доріжках.

Офіційні заходи — це можливість для зірок позмагатися у розкішності вбрань. Багато хто інтерпретує дрес-код у різноманітних кольорах і текстурах — золоте ламе, лелітки, нашаровані спідниці з тюлю. Але хоч би якими чудовими та незвичайними були барвисті сукні, ніщо не може перевершити витонченість чорних суконь. Головна їхня перевага в тому, що нейтральність кольору дозволяє домінувати силуету та привертає увагу до крою та до того, як сукня сидить на власниці. Нижче ми зібрали найкращі чорні сукні на червоних доріжках, які гідні місця в книгах з історії моди.

Реклама

За матеріалами vogue.com.au

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.