До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Міс грайливість: нові образи Ані Тейлор-Джой

"Меню" — американський фільм жаху з елементами чорної комедії, одну з головних ролей в якому зіграла Аня Тейлор-Джой. Акторка зараз опікується активним просуванням фільму й заразом демонструє безліч цікавих і небанальних образів – від мереживних суконь до мінімалістичного вбрання з ноткою провокації.

Аня Тейлор-Джой
Рожева хмара

Тендітній білявці Ані Тейлор-Джой неймовірно пасують ніжні та грайливі образи. У цьому промотурі вона та її стилісти вже двічі робили ставку на рожевий відтінок і довжину міні.

Реклама
Сукня Nensi Dojaka
Костюм Courreges
Мережива долі

Мереживо в поєднанні з історичними силуетами, але поданими на сучасний манір, — ще один улюблений прийом стилістів Ані Тейлор-Джой. На допомогу їм тут приходять колекції Dior, адже не дарма акторка ще є й амбасадором цієї марки.

Сукня Dior
Сукня Dior
Нічого зайвого

Мінімалістичні образи також є в гардеробі актриси — чорні сукні без зайвих деталей ще більше увиразнюють її аристократичність і характер.

Затягнути талію

Якщо сто років тому жінки масово відмовлялися від корсетів, то сьогодні щораз частіше вибирають за власним бажанням, але поєднують водночас із комфортними штанами або об’ємними жакетами. Все залежить лише від нашого бажання. Тейлор-Джой продемонструвала два варіанти — у сукні-бюсті насиченого кобальтового відтінку та в парі з вузькими штанами-дудочками й босоніжками на фантазійних підборах Schiaparelli.

Сукня Alexander McQueen
Образ Schiaparelli

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.