До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

22 архівні фото Шер, які розкривають її стиль

Ще 1996 року, під час розмови з американською телеведучою Джейн Полі, Шер вимовила культову фразу від імені жінок у всьому світі: "Моя мама якось сказала мені: „Знаєш, люба, одного разу тобі доведеться стати розсудливою і вийти заміж за багату людину". Я відповіла: „Мамо, я і є багата людина"". Двадцять п’ять років по тому фраза, якою прохопилася суперзірка, і далі живе у відеороликах у соціальних мережах. Тоді, як і нині, у цій грі слів було щось набагато більше, ніж проста дотепність. Особливо символічно ця фраза пролунала під час тріумфального виходу 76-річної Шер у фіналі шоу Balmain.

Шер та Олів'є Рустен
Шер та Олів'є Рустен
Шер та Олів'є Рустен

Шерилін Саркісян народилася в післявоєнній Каліфорнії, а стала відомою в середині 1960-х разом зі своїм, нині покійним, колишнім чоловіком Сонні Боно. Телевізійні усмішки в прайм-тайм приховували низьку самооцінку зірки. "Я справді була впевнена в собі до того, як зустріла Сонні", — сказала вона The New York Times у 2018 році. У 1974 Шер подала на розлучення.

Реклама
Лос-Анджелес, 1978 рік
Нью-Йорк, 1974 рік

Невипадково приблизно цього часу світ уперше побачив неприборкану Шер. Нещодавно Дуа Ліпа віддала данину поваги образу зірки на врученні "Ґреммі-1974" нестандартним вбранням від Versace, проте особливе значення часу виходу оригінальної сукні 70-х залишилося в тіні. Це був рік, коли стриманий стиль Шер перетворився й почав сяяти блискучими образами на сцені. Жилети та майки, усипані лелітками, денім і потерті чоботи із закотами стали відмітними ознаками її гардеробу Картаті сорочки, просторі комбінезони та ковбойські капелюхи були основою стилю зірки, яка тепер. сама контролювала свою долю.

1972 рік

Коли голлівудський стиліст Лоу Роуч працював над варіантами образу Зендаї для червоної килимової доріжки "Оскара-2021", перемогу здобула сукня Valentino Haute Couture яскраво-жовтого кольору — відсилання до екранного стилю Шер 70-х.

Шер, 1970 год; Зендая, 2021 рік

Сьогодні менш відомі тріумфи Шер у повсякденних виходах стали елегантним взірцем для створення нових образів. Ви ніколи не потребували блискучої сукні або червоної килимової доріжки, щоб по-справжньому сяяти.

<b>архивные фотографии Шер</b>

Текст: Julia Hobbs

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.