До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найяскравіші образи на гала-концерті Lacma Art+film

У Лос-Анджелесі водинадцяте відбувся гала-концерт LACMA Art + Film Gala, ведучим якого цього року став Леонардо ді Капріо, а головним партнером – італійський модний бренд Gucci. Червона доріжка заходу вирізнялася зосередженням знаменитостей, образи яких викликали чимало обговорень у соціальних мережах. Розповідаємо про найяскравіші.

Кендалл Дженнер

Модель Кендалл Дженнер знає як вирізнитися серед інших зірок без зайвих слів – замість яскравих відтінків і густих рюшів вона віддає перевагу майстерності провокації, а тут її головним спільником стає бренд Barc Akyol. Поєднання напівпрозорого верху з блискучою спідницею зробило цей образ одним з найгарячіших.

Реклама
Сідні Свіні

Сідні Свіні, зірка серіалів "Ейфорія" та "Оповідь служниці", навпаки, звернулася до романтичної стилістики. Рожева сукня-тістечко Giambattista Valli, прикрашена бутонами троянд, і блискучі босоніжки перетворили її на живу ляльку Barbie.

Кім Кардаш’ян

Кім Кардаш’ян залишається відданою бренду Balenciaga. На заході вона з’явилася в чорній закритій сукні, що окреслювала її прекрасну спортивну форму.

Біллі Айліш

Біллі Айліш зробила ставку на максимальний комфорт і продемонструвала, що навіть гала-вечеря не здатна її розлучити з улюбленою ковдрою.

Джоді Тернер-Сміт

Джоді Тернер-Сміт засвідчила, що класичне поєднання чорного й золотого завжди виграшне, особливо якщо доповнити його сексуальним глибоким декольте. Образ для неї створили в ательє Gucci.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.