До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 трендів на червоній доріжці Governors Awards

У Лос-Анджелесі відбулося вручення премії Governors Awards, де вшановують за "довічні успіхи у кінематографі". Цього разу жадані статуетки отримали Евжан Палсі, Дайан Воррен, Пітер Вейр і Майкл Джей Фокс, а на червоній доріжці сяяли Кейт Бланшетт, Марго Роббі та Тейлор Рассел. На їх прикладах ми виділили ключові тренди, які сьогодні визначають вечірню моду.

Ідеальний прес

Ідеальний прес на церемонії вирішили продемонструвати дві голлівудські красуні – Марго Роббі та Анна де Армас. Перша зробила ставку на струмливий шовк відтінку скошеної трави і максимально простий силует, а інша продемонструвала модний тренд на різноманітні викоти і розрізи.

Реклама
Марго Роббі
Ана де Армас
Сучасна аристократія

Скромність та елегантність стали ключовими характеристиками в образах Зої Казан та Кері Кондон. Стримане поєднання кольорів, кейповий крій та максимум закритого тіла виділили їх серед низки дівчат у напівпрозорому вбранні.

Керрі Кондон
Зої Казан
Блиск металу

Різдвяні свята вже на горизонті, а це означає, що до образу хочеться додати трохи блиску. Найцікавішу інтерпретацію цього тренду продемонструвала Емма Корін, яка до чорного брючного костюма надягла топ, усипаний кристалами. Вийшло святково та рок-н-рольно. Більш традиційну версію тренду показала Енджела Бассет.

Емма Коррін
Енджела Бассет
Sexy Black

У будь-якій незрозумілій ситуації – вибирай чорний. Цим правилом скористалося багато знаменитостей цього разу. Найбільше нам сподобалися лаконічні, але при цьому чуттєві образи Руні Мари та Тейлор Рассел.

Тейлор Рассел
Руні Мара
Палацеві таємниці

Пишні сукні – це завжди ефектно на червоній доріжці, але іноді вони можуть видаватися старомодними. Акторкам Кейт Бланшетт та Олівії Вайльд удалося уникнути цього ефекту.

Олівія Вайльд
Кейт Бланшетт

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.