До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Заміські історії: нова колекція Article

Український монобренд Article, що спеціалізується на піджаках, презентував першу за останні пів року колекцію. Дизайнерка марки Яна Матіяш представила лінійку ідеальних жакетів на осінь, в яких приємно насолоджуватися як останніми теплими днями на терасі, так і складати на їхній основі діловий повсякденний образ.

Основою колекції стали аристократичні вовняні піджаки в різноманітний картатий візерунок, які матимуть чудовий вигляд з в’язаними жилетами, хрусткими сорочками та м’якими шовковими футболками. Не обійшлося й без сюрпризів – цього сезону в колекції Article з’явилися жакети з принтами. Дрібний квітчастий принт дістав потрібну дозу драматичності завдяки темному фону, зміїний патерн додасть будь-якому образу харизматичності, а жовтий можна взагалі сприймати як прекрасну кольоротерапію.

Реклама

"Піджак для мене – це основа повсякденного гардероба. Останні шість місяців тільки підтвердили це – хороший піджак стане і вірним супутником на співбесіді, і матиме чудовий вигляд разом зі спортивним костюмом, варто лише спробувати, – розповідає дизайнерка. – Під час роботи над цією колекцією я надихалася стилем британських аристократів, які з особливим шиком носять жакети під час заміського дозвілля. Водночас мені захотілося додати до колекції трохи ексцентричності й характеру – так з’явилися принти".

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.