До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як українські бренди допомагають нашій армії та волонтерам

Вся Україна зараз єдина, як ніколи, кожен українець допомагає всім, чим може, щоб ми перемогли агресора. Не залишилися осторонь і українські дизайнери: одні вже перебудували свої виробництва під потреби армії, інші допомагають українським військовим фінансово, а хтось опікується забезпеченням гуманітарних потреб.

MUSTHAVE

Український бренд MUSTHAVE, який називають ще українським H&M чи ZARA, активно долучився до боротьби за українську незалежність і допомагає армії всіма силами. Виробництво компанії вже котрий день поспіль допомагає нашій армії і теробороні Бердичева, відшиває жилети розвантаження та балаклави. Засновниці MUSTHAVE наголошують, що готові обробляти запити й виконувати їх по черзі. "Але маємо певний дефіцит та проблеми з пошуком відповідної тканини. Тому є потреба, щоб ви мали тканину для пошиття", – додають представники бренду.

Реклама
Kachorovska Atelier

Український взуттєвий бренд Kachorovska Atelier розпочав випуск військових берців. Вже випущено 500 пар черевиків, що підуть на потреби підрозділів територіальної оборони. Бренд готовий робити ще, але йому потрібна допомога для закупівлі матеріалів. "Наша мета: зібрати кошти на комплектуючі й матеріали, щонайменше 500 тисяч гривень (орієнтовно на 500 пар)", – повідомляють у Kachorovska Atelier.

Siyai brand

"У ці темні часи всі сили нашої команди спрямовані на підтримку армії та допомогу тим, хто її найбільше потребує.
Адже найважливіше зараз — триматися разом та об’єднатися заради перемоги. Ми розробили светр з легендарним написом, придбавши який, ви автоматично допомагаєте ЗСУ", – розповідають представники Siyai brand. Такий светр коштує 500 гривень, а всі зароблені з його продажу гроші передадуть на потреби ЗСУ.

Andre Tan

Бренд Andre Tan також не залишився осторонь. Тепер замість невагомих суконь і жіночних жакетів на виробництві марки відшивають бронежилети, флісовий одяг та чоловічу спідню білизну. "Ми пишаємося нашою командою, котра під обстрілами шиє одяг для ЗСУ й тероборони. Пишаємося, що є частиною величної історії, яка неодмінно закінчиться перемогою, нашою спільною перемогою!" – зазначають в Andre Tan. На цей час бренд уже відзвітував, що встиг пошити понад 1000 флісових кофт, понад 1000 флісових штанів, більш як 2000 одиниць спідньої білизни, понад 1000 теплих жилетів, 500 спальних мішків. Також бренд просить усіх допомогти в пошуку флісової тканини, якої бракує.

Ruslan Baginskiy

Український бренд Ruslan Baginskiy у перші дні російської агресії перерахував півтора мільйона гривень на рахунки фонду "Повернись живим", а нині провадить активну міжнародну діяльність, щоб привернути якнайбільше уваги до тієї жахливої трагедії, що трапилася в нашій країні, самому центрі Європи.

Omelya Atelier

Український дизайнер Костя Омеля став волонтером. Разом із частиною своєї команди він допомагає розвантажувати гуманітарну допомогу, заклеює вікна, наприклад, на вокзалі, плете маскувальні сітки для українських військових.

Костянтин Омеля

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.