До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Ukrainian Designers Showcase: знайомство з брендом KSENIASCHNAIDER

Vogue UA і далі знайомить світ з українськими креативними талантами. 28 вересня під час Тижня моди в Парижі ми покажемо гостям – пресі, баєрам, інфлюенсерам, інсайдерам індустрії – найкращих українських дизайнерів у межах масштабного проєкту Vogue UA Ukrainian Designers Showcase. Напередодні заходу пропонуємо познайомитися ближче з кожним із них – KSENIASCHNAIDER.

Ксенія та Антон Шнайдери

Бренд KSENIASCHNAIDER, колекції якого охоплюють жіночий і чоловічий одяг та аксесуари, заснувало подружжя Ксенії й Антона Шнайдерів у 2011 році. Фірмовий крій, техніка й увага до деталей Ксенії з акцентом на пошитті та екологічному використанні матеріалів визначаються філософією Антона "Дизайн мінус дизайн".

Реклама
KSENIASCHNAIDER

Головний фокус бренду – робота з денімом. Працюючи в техніці печворк, Ксенія та Антон Шнайдери створюють особливі, легко впізнавані речі, у які вшито ДНК KSENIASCHNAIDER – універсальні предмети гардероба, що ідеально узгоджуються з головними правилами свідомого споживання.

KSENIASCHNAIDER

Робота з переробленим й upcycle-денімом складна, та саме вона дає змогу створювати незвичні деконструйовані моделі. Окрім цього, бренд також розробив власний спосіб перероблення відходів текстилю в джинсове хутро. За рік KSENIASCHNAIDER виробляють близько 3000 перероблених предметів, з яких складається близько 70% кожної колекції. Кожна перероблена позиція складена індивідуально, тож єдина та своєрідна.

KSENIASCHNAIDER

Улюблена техніка бренду – печворк. Так, на Vogue UA Ukrainian Designers Showcase KSENIASCHNAIDER представлять джинси, кардигани й жилети, створені з використанням цієї особливої технології та складені вручну на власному виробництві бренду в Києві.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.