До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Ukrainian Designers Showcase: знайомство з брендом BOBKOVA

Vogue UA і далі знайомить світ з українськими креативними талантами. 28 вересня під час Тижня моди в Парижі ми покажемо гостям – пресі, баєрам, інфлюенсерам, інсайдерам індустрії – найкращих українських дизайнерів у межах масштабного проєкту Vogue UA Ukrainian Designers Showcase. Напередодні заходу пропонуємо познайомитися ближче з кожним з них – BOBKOVA.

Христина Бобкова

Засновний у 2000 році, український бренд BOBKOVA пропонує власну ідею повсякденного одягу. Дизайнерка Христина Бобкова створює "речі, актуальні незалежно від часу та ситуації", а знакові елементи бренду вирізняються японською дисципліною крою: наприклад, асиметрична сукня – це переосмислена чоловіча сорочка, а в крої костюма-двійки використано деталі східного одягу.

Реклама
BOBKOVA

Особливої уваги дизайнерка надає технологічним тканинам та незвичайному обробленню, а також ручному дизайну взуття, сумок та аксесуарів. Чисті лінії, мінімалістичність крою, графічність силуетів у поєднанні з концепцією краси майбутнього — це характеристики естетики BOBKOVA.

BOBKOVA

Бренд переосмислює гендерні стереотипи в одязі й виробляє предмети, які підтримують бажання заявити про силу й жіночність. Так, під час Vogue UA Ukrainian Designers Showcase BOBKOVA представлять шовкові костюми, сукні-сорочки прямого крою та маскулінні жакети з нарочито збільшеною лінією плечей.

BOBKOVA

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.