До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Ukrainian Designers Showcase: знайомство з брендом Bevza

Vogue UA і далі знайомить світ з українськими креативними талантами. 28 вересня під час Тижня моди в Парижі ми покажемо гостям – пресі, баєрам, інфлюенсерам, інсайдерам індустрії – найкращих українських дизайнерів у межах масштабного проєкту Vogue UA Ukrainian Designers Showcase. Напередодні заходу пропонуємо познайомитися ближче з кожним з них – Bevza.

Світлана Бевза

Бренд жіночого одягу Bevza 2006 року заснувала в Києві дизайнерка Світлана Бевза. Ключовими в естетиці дизайну марки є чисті силуети, чіткий крій і м’яка колірна палітра. Фокусуючись на чуттєвості, Bevza демонструє новий погляд на вишуканий мінімалізм.

Реклама
Bevza

Оновлені й переосмислені українські мотиви – ще одна особливість бренду. Досліджуючи національну спадщину, засновниця та креативна директорка бренду Світлана Бевза проводить делікатну роботу з етнічними символами й культурними кодами та показує їх у сучасний спосіб.

Bevza

Звісно, бренд притримує сталий розвиток. Віра у важливість етичного ставлення до природи та виробництва підштовхнула Bevza використовувати лише високоякісні матеріали та перевірені техніки. Наприклад, шуби виготовляються лише з екологічного хутра, а деякі вʼязані вироби – з переробленої пластмаси та залишків тканини.

Bevza

Під час Vogue UA Ukrainian Designers Showcase бренд представить уже іконічні білі сукні простого крою, знакові для марки трикотажні речі та прикраси у вигляді колосків пшениці – культового образу родючої української землі.

Bevza, весна-літо 2023

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.