До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Ukrainian Designers Showcase: знайомство з брендом bettter

Vogue UA і далі знайомить світ з українськими креативними талантами. 28 вересня під час Тижня моди в Парижі ми покажемо гостям – пресі, баєрам, інфлюенсерам, інсайдерам індустрії – найкращих українських дизайнерів у межах масштабного проєкту Vogue UA Ukrainian Designers Showcase. Напередодні заходу пропонуємо познайомитися ближче з кожним із них. Отже, bettter.

Юлія ПеліпасФото: Andrew Grey

bettter — апсайклінг-бренд стилістки, колишньої fashion-директорки Vogue UA та streetstyle-зірки Юлії Пеліпас, який вона запустила у 2020 році. Модні ентузіасти ідентифікували вбрання Пеліпас, особливо її костюми, як творіння Фібі Файло часів Céline. Однак виявилося, що ці костюми насправді були прототипами для її власного лейблу.

Реклама
bettter drop 00

bettter — до глибини душі про Юлію Пеліпас. Досконалі об’ємні піджаки, ідеально вільні штани — і все бездоганно скроєне. Окрім створення взірцевого одягу, bettter транслює важливу місію — ґрунтуючись на апсайкл-принципах, бренд сприяє переходу до сталого суспільства та підсилення екологічного спрямування в індустрії. "Ми виробляли занадто багато, ми споживали занадто багато, ми ніколи не були на 100% задоволені результатом через нескінченні маркетингові маніпуляції, — каже Пеліпас. — Тільки тепер люди починають думати про те, що вони купують".

bettter drop 00

Щоб запобігти марнотратству, кожен костюм виготовляють в екологічно чистих умовах, а матеріали отримують із секондгендів, ринків або заводських запасів. Всі речі виготовляють в Україні. Започатковуючи bettter, Пеліпас запросила скаутську команду, яка спершу шукала підхожі речі для перероблення в Києві, а тепер виїжджає й до Івано-Франківська та Чернівців у пошуках одягу й тканини як сировини для костюмів, футболок, сорочок та інших предметів одягу.

bettter drop 08

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.