До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA спільно з Labwear Studios представляють ексклюзивний мерч

Vogue UA у колаборації з Labwear Studios створили ексклюзивну колекцію мерчендайзу. Презентація лінійки пройшла під час заходу Vogue UA Ukrainian Designers Showcase у Парижі, на якому була присутня і Анна Вінтур.

Вєня Брикалін, Анна Вінтур та Пилип Власов

За вісім тижнів до початку Тижня моди в Парижі команда Labwear Studios зустрілася з головним редактором Vogue UA Пилипом Власовим за післяобідньою кавою. Наступні шість тижнів команда видання запросила п’ятьох українських дизайнерів для співпраці над колекцією, а Labwear Studios керували її виробництвом. Так, Anton Belinskiy, GUDU, KSENIASCHNAIDER, Masha Popova та The Coat by Katya Silchenko розробили по одному предмету, що увійшли до ексклюзивної колаборації.

Реклама
Ніколас Ширле та Майкл Мангольд

Labwear Studios – це швейцарський стартап, який випустив свої перші футболки у квітні 2022 року. Молоді та амбітні засновники Ніколас Ширле та Майкл Мангольд прагнуть змінити галузь у бік більшої інклюзивності та різноманітності, будуючи платформу, яка дає змогу більшій кількості дизайнерів створювати моду та бренди. Досі дизайнери одягу могли або використовувати стандартні оптові заготовки, або намагатися знайти та керувати власними постачальниками. Labwear Studios створили найкращу виробничу систему з урахуванням побажань дизайнерів нового покоління – мережа їхніх фабрик у Португалії виготовляє продукцію для таких компаній, як Represent Clothing і OVO Drake.

Виробництво Labwear Studios у Португалії

Виробнича система Labwear Studios дозволяє дизайнерам-початківцям легко увійти в індустрію моди. Незалежно від того, чи хочуть дизайнери починати з малого, просто замовляючи заготовки для самостійного друку, чи, навпаки, створювати повністю індивідуальний одяг унікального кольору та фасону, Labwear Studios керують виробництвом і підтримують розвиток бізнесу.

До ексклюзивної колекції увійшли дві футболки, створені Anton Belinskiy та Masha Popova, а також три худі, вироблені GUDU, KSENIASCHNAIDER та The Coat by Katya Silchenko. Завдяки oversize-крою всі предмети лінійки – унісекс, а стримана кольорова палітра робить їх найкращими супутниками не тільки образів спортивного стилю, але й щоденних виходів.

Худі GUDU x Vogue UA; худі The Coat by Katya Silchenko x Vogue UA
Худі KSENIASCHNAIDER x Vogue UA
Футболка Masha Popova x Vogue UA
Футболка Anton Belinskiy x Vogue UA

Уся лімітована колекція ексклюзивно представлена на третьому поверсі київського ЦУМ.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.