До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Шотландії зареєстрували новий тартан у кольорах українського прапора

Компанія Great Scot випустила тартан (різновид картатої тканини) з назвою 'Ukraine Forever' як символ "союзу та непокори". Матеріал створено з використанням кольорів шотландського й українського прапорів як символу солідарності Шотландії з народом України.

Тартан Ukraine ForeverТартан Ukraine Forever

Фахівці текстильної галузі Great Scot створили тартан "Україна Назавжди" (Ukraine Forever) з використанням кольорів шотландського й українського прапорів. У компанії розповіли, що мали на меті винайти дизайн, який був би "емоційним" і демонстрував "союз і непокору". Фірма повідомила, що асортимент виробів з цієї тканини — від шарфів до ковдр — швидко продається, а замовлення надходять з різних куточків світу, зокрема й зі США та навіть Китаю.

Реклама

"Команда Great Scot ретельно розроблювала цей тартан, щоб показати солідарність Шотландії з народом України — однієї суверенної нації з іншою. Саме тому кольорові елементи обох прапорів поєдналися разом, — говорять у Great Scot. — Тартан "Україна назавжди" допоможе нашій компанії зібрати кошти на гуманітарну допомогу українцям через цю надзвичайну ситуацію. Ми ткатимемо, різатимемо й шитимемо задля кращого майбутнього".

Про те, як індустрія моди підтримує Україну в період війни — читайте за цим посиланням.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.