До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сила та свобода: Тіна Кароль у новій колекції українського бренду Lever Couture

Тіна Кароль у Японії стала голосом колекції всесвітньо відомого українського бренду Lever Couture, над якою працювали дизайнерка Леся Верлінг’єрі та креативний директор Lady Gaga і французького модного Дому Mugler Нікола Формікетті. Спеціально для показу колекції співачка створила електронний мініальбом LELEKA. Ми публікуємо ексклюзивні кадри, зняті в Японії.

"Голос Тіни Кароль – це справжній політ сили та свободи. Щоб створити альбом, який стане фундаментом для показу цілої колекції, Тіна черпає натхнення у своєму корінні, втілюючи лейтмотиви та яскраві символи української культури у своєму виконанні", – коментує дизайнерка Lever Couture Леся Верлінг’єрі. Альбом електронної музики LELEKA пронизаний українською етнікою та фольклором, а в облямуванні електронного почерку знакові пісні з музичної скарбниці України набули свого нового звучання. "LELEKA — це послання підтримки всьому українському, це ворожіння на перемогу нашого народу", – говорить Тіна Кароль.

Реклама

Для нової колекції, яка складається з 23 силуетів, дизайнерка Леся Верлінг’єрі шукає натхнення в українській культурній спадщині, створює зв’язок між минулим і сьогоденням, надією, родиною та культурною єдністю. У колірній палітрі переважають захмарені відтінки жовтого, синього, червоного, пурпурового та напівпрозорого кольорів.

"Тіна Кароль є безумовною музою бренду Lever Couture. Наш особливий зв’язок, як ніколи раніше, простежується сьогодні червоною ниткою в моїй колекції, і в альбомі LELEKA, який Тіна створила спеціально для показу в Японії. Вбрання, вибрані для фотосесії, допомагають розкрити сенс символізму такого вибору. Трансцендентні смуги сірого кольору грають навколо тіла та утворюють силует, що нагадує глядачеві підводний світ. Це наш спосіб показати, наскільки глибоким і заплутаним є внутрішній світ кожної людини. Рожева сукня-сітка з об’ємними рукавами – це своєрідний „фламінго от кутюр", який увиразнює граційність та жіночність натури самої Тіни. А срібна сітчаста сукня – мій найулюбленіший образ Кароль, який розкриває її стихію творчості, безмежно бурхливої, як океан", – коментує дизайнерка Lever Couture Леся Верлінг’єрі.

Завдяки колаборації з Ніколою Формікетті колекція уособлює унікальний зв’язок любові та підтримки між Японією та Україною. Міжкультурні відносини, показані в новій лінійці Lever Couture, пропонують простір для самопошуку, надії, здобуття більшої самосвідомості через споглядання культури як неминучої тканини життя.

Над зніманням працювали:

Фото: Keiichiro Nakajima

Зачіски: ABE (M0 Management Office)

Макіяж: Tina Karol

Стиль: Olya Revutskaya

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.