До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плани на вихідні: весняний маркет KYIVNESS

25 та 26 березня відбудеться весняний маркет KYIVNESS. Подія пройде в центрі Києва, в історичній будівлі колишнього ресторану "Динамо", де тепер знаходиться коворкінг Generator.

Реклама

Цього разу гості KYIVNESS серед знахідок побачать нові та вінтажні парфуми, апсайклінг-проєкти та якісний вінтаж. Зокрема, серед вінтажної селекції будуть представлені артефакти з усього світу: прикраси та аксесуари Givenchy, Vivienne Westwood, Pierre Cardin, Swarovski, Chanel тощо. Шовкові сукні, добірка для чоловіків та декор — на третьому поверсі будуть презентовані предмети з Парижа, Нью-Йорка, Берліна та Сполучених Штатів.

Також KYIVNESS презентує колекцію KSENIASCHNAIDER X DL1961. У корнері амбітних локальних проєктів з'являться O(FourFour), M0D44, sense education, Feb, Platonic Love. Окрім того, гості зможуть ознайомитися з добіркою проєктів Meraki з унікальною селекцією українського вінтажу та декору, у Spadok Studio побачать українські автентичні вишиті сорочки, або ж етноінтерпретації — від Gaptuvalnya.

На KYIVNESS можна знайти книжки від ist publishing — незалежного малого видавництва, каталоги та книжки від Bloop books. Також на весняному маркеті вперше буде працювати зона буккросінгу — можна принести свою улюблену книгу та обміняти її на нову з колекції KYIVNESS.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.