До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові правила гри: колекція AMG осінь-зима 2022/23

У новому осінньому сезоні український бренд AMG змінює правила, тому що змінюється час і життя його героїні. Незмінно легка у своїй жіночності, вона більше не бачить це своєю єдиною силою. Сміливість і наполегливість — патерни, властиві сьогодні кожній з нас, акцентовані в колекції у вигляді рівних ліній, приглушених кольорів та геометричних фотокомпозицій.

AMG осінь-зима 2022/23

Цього сезону дизайнерка Альона Беттяр вклала у фірмову жіночність AMG додаткові сенси — вона представляє сьогодні кожну українку й проводить глядача по карті наших внутрішніх станів, що перманентно змінюються впродовж війни.

AMG осінь-зима 2022/23

Кожна з восьми суконь у колекції має свої ознаки й продуману адаптивність до різних сценаріїв. Наприклад, монотонна трикотажна боді-сукня з рукавами у вигляді рукавичок представлена ​у двох варіаціях: міні та максі. Перша — kind reminder про ДНК бренду — витончена сексуальність; друга — реальність буднів, коли щодня ставиш запитання "А що доречно?" й несподівано переосмислюєш свої фемінні переконання.

AMG осінь-зима 2022/23
AMG осінь-зима 2022/23
AMG осінь-зима 2022/23

Та все ж таки, ця колекція — про присутність. Про проживання нашого зараз таким, яким воно є. На підтвердження цього дизайнерка доповнює селекцію сукнею бюстьє в довжині міді й акцентним топом, зухвалим сетом у вигляді шкіряного топа й мініспідниці, білим міні зі щільного трикотажу з розкльошеними рукавами та прямою сукнею з костюмного трикотажу, доповненого акцентом у вигляді шлейфу з тюлі, закріпленого позаду. Залишатися різною у власному виборі — це наповнює нас життям.

AMG осінь-зима 2022/23
AMG осінь-зима 2022/23

Вже традиційно до колекції ввійшли костюми — цього разу в лаконічнішому виготовленні. Наприклад, костюм-двійка з вовни з домішкою трикотажу сміливо повторює крій свого чоловічого аналога, а костюмний сет з топа з опущеним верхом і штанів кльош хоч і залишається фемінним, на вигляд яскравіший, ніж його попередник у минулих колекціях.

AMG осінь-зима 2022/23
AMG осінь-зима 2022/23

Палітра кольорів продовжує емоції, в яких ми проживаємо своє "сьогодні": це чорний, глибокий синій, світло- й темно-графітові, а також білі кольори.

AMG осінь-зима 2022/23

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.