До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Життя в моменті: нова колекція KULAKOVSKY осінь-зима 2022/2023

Верхній одяг KULAKOVSKY давно став справжнім lovemark для поціновувачів ідеального крою та найвищої якості виробництва поза часом і місцем. Але цього сезону дизайнер робить ставку на сміливість та оспівує життя в кожній миті. Розуміння, яке він дістав, переживаючи війну на батьківщині, — треба проживати кожен день. Ми маємо цінувати час, який маємо, і не ставити життя на паузу, хоч яким складним воно є на цю мить. Нам треба бути сміливими й розкутими сьогодні, тому що пізніше може ніколи не настати. Саме тому, в колекції осінь-зима 2022/2023 дизайнер зіставляє протилежності — скромність і провокаційність, жіночність і маскулінність, і представляє селект класичного верхнього одягу, який водночас привертає до себе увагу.

KULAKOVSKY осінь-зима 2022/2023

Разом з культовими моделями KULAKOVSKY — куртками-бомберами, косухами та плащами з овчини й шкіри, до колекції ввійшли абсолютно нові айтеми. Серед них — оверсайз-куртка TYSHA з м’якої шкіри зі знімним коміром із шерпи, а також вітро- та водонепроникна парка з кулісками, що окреслюють лінію талії. На особливу увагу заслуговує двостороння дублянка MRIYA. На думку дизайнера, ця модель є найзатишнішою в колекції, створеною для тривалих прогулянок зимовим містом.

Реклама
KULAKOVSKY осінь-зима 2022/2023

KULAKOVSKY осінь-зима 2022/2023

KULAKOVSKY осінь-зима 2022/2023

Але головною інновацією колекції є розширення лінійки бренду капсулою жіночого шкіряного одягу, яка містить спокусливі обтислі сукні, прикрашені шнурівкою, бунтівничі мініспідниці, а також костюми-трійки — power suits у виготовленні KULAKOVSKY.

KULAKOVSKY осінь-зима 2022/2023
KULAKOVSKY осінь-зима 2022/2023

KULAKOVSKY осінь-зима 2022/2023

Бажання KULAKOVSKY експериментувати з класикою позначилося на техніках, застосованих у процесі виробництва — створений у техніці печворк шкіряний жакет, чи робота зі шнурівкою, яку можна регулювати, щоб забезпечити комфортну посадку. Також у цій колекції бренд використовує потерту шкіру ручної роботи й шкіру, оброблену рослинними танінами, що робить її біорозкладною та нешкідливою для довкілля. І хоча колірна палітра нейтральна з відтінками чорного, коричневого, кольору слонової кістки та світло-оливкового, є місце і для яскравих вкраплень червоного, жовтого та золотого металіку.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.