До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Не зламати: The Body Wear присвячує нове відео українським жінкам

Українську жінку не зламати – останні три місяці засвідчили, що навіть під найтендітнішою фігурою всередині кожної з нас криється неймовірна сила, здатна витримати будь-які випробування. Саме для неї призначене нове відео українського бренду The Body Wear, котрий кожну свою колекцію присвячував жінці.

"Ідея ролика – через танець і рухи передати тендітність і силу української жінки, її силу духу та внутрішню свободу. Незламність і красу. Надихнути тисячі жінок підтримувати одна одну та об’єднуватися, вірити у власну свободу й ніколи не здаватися, хоч як нині важко", – розповідає Марія Яслінська, засновниця бренду.

Реклама

"Війна перевернула життя кожної з нас – хтось жив тижнями під ракетними ударами й не бачив навіть сонця, хтось тікав в одній піжамі, рятуючи дітей, хтось залишився в окупації, а когось війна зустріла за кордоном і немає можливості повернутися до своїх сімей, – продовжує Марія Яслінська. – Кожна українка сьогодні має свою історію, але я так мрію, щоб у цих перегонах на виживання ми не втратили себе й наш внутрішній вогонь. Бренд The Body Wear завжди звеличував жінку, надихався нею і захоплювався її красою, сьогодні, всупереч усьому, ми не припиняємо цього робити. І закликаємо всіх українок, від Харкова до Львова, від Києва до Херсона, не забувати – світанок обов’язково настане".

Режисером ролика стала Аліна Діанова, яка у своїх роботах також завжди підкреслює силу жінок, їхній внутрішній стрижень та вогонь. Відео було презентоване в межах World Influencer Forum, який тривав у період Каннського кінофестивалю.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.