До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ми однієї крові: колекція патріотичного мерчу, що рятує життя

Кровоносна система допомагає тілу людини функціонувати, пов’ язує його різні системи та змушує працювати їх в унісон. Такий же вплив на життєздатність країни має банківська сфера, що пов’язує різні сектори нашої економіки – фермера і власника невеликої кав’ярні, велике хімічне виробництво і модний бренд. Усі ми – єдине ціле й сьогодні наша країна, що знекровлюється щодня в усіх сенсах цього слова, потребує допомоги. Саме цьому й присвячений масштабний соціальний проєкт "Ми однієї крові", створений за ініціативи ПУМБ.

Колекція патріотичного мерчу "Ми однієї крові"

Реклама

"Ми однієї крові" – патріотичний мерч, що рятуватиме життя українців та підтримає український бізнес. Його мета – фінансування ініціатив з донорства крові, придбання кровоспинних засобів для ЗСУ, допомога знекровленій економіці країни та підтримка патріотичного українського арту. В Україні попереднє замовлення на мерч відкриється 5 липня 2022 року.

Колекція патріотичного мерчу "Ми однієї крові"

Цей проєкт об’єднав українських виробників і художників. Разом вони створили різнопланову колекцію мерчу, купуючи який ми допомагаємо не лише їм, а й відразу кільком благодійним організаціям, що опікуються проблемами донорства. Половину вартості кожного замовлення ПУМБ перерахує благодійним фондам ДонорUA та "Агенти крові", що спрямують зібрані кошти на забезпечення потреб у донорській крові, доставу компонентів крові до гарячих точок та закупівлю засобів тактичної медицини для українських воїнів.

Колекція патріотичного мерчу "Ми однієї крові"

"Кров неможливо купити. Вона не виробляється в лабораторії, її неможливо синтезувати, її неможливо чимось замінити. Якщо її немає, шансів на виживання — нуль, — розповідають ДонорUA. — Вона вкрай необхідна під час війни. Щодня як і цивільне населення, так і військовики отримують поранення. Для багатьох з них донорська кров — це цілюще повітря. І якщо не буде донорів, то не буде й життя".

Колекція патріотичного мерчу "Ми однієї крові"

З мистецького боку в проєкті беруть участь українські ілюстратори Sandra Ruth, Anastreela, Maliunok та Пилюшенко Катерина, а втілити їхні ідеї в життя взялися бренди Harvest, Twins Store, Seven mountains, OHUENO, Griffon Socks та "Авіація Галичини".

Колекція патріотичного мерчу "Ми однієї крові"

"З 24 лютого Україна щодня втрачає чимало крові. Українські захисники й захисниці проливають кров на полі бою. Зазнають поранення мирні жителі. Знекровлюються бізнес та економіка, – розповідають у ПУМБ. – Та водночас мільйони українських громадян вдома й за кордоном і мільйони іноземців роблять усе можливе, щоб не дати ворогові знекровити Україну. Військові відважно знищують ворога. Митці своєю творчістю змушують серця всього світу битися в унісон із серцями українців. Бізнес шукає будь-які можливості працювати, щоб наповнити фінансові артерії держави".

Колекція патріотичного мерчу "Ми однієї крові"

Дуже важливо, що українці зможуть підтримати проєкт, не тільки замовляючи мерч, а й особисто здавши кров у донорських центрах. На знак подяки кожен донор зможе отримати 25% знижки на мерч, скориставшись системою ДонорUA. Дізнатися більше, як здати кров та дістати знижку, можна за посиланням.

Замовити мерч (старт попереднього замовлення – 5 липня 2022 року).

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.