До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Hublot представляють новий годинник Big Bang Tourbillon Samuel Ross

Швейцарський бренд Hublot у співавторстві з послом Дому з 2020 року та креативним директором Семюелем Россом представляє унікальний графічний підхід до годинникового мистецтва в новій обмеженій серії Big Bang Tourbillon Samuel Ross.

Прагнучи працювати з найталановитішими фахівцями, ще понад десять років тому компанія представила ініціативу "Hublot любить мистецтво". Відтоді бренд співпрацює з одними з найобдарованіших сучасних художників і дизайнерів. Новим творцем, який продовжив цю естафету, став Семюель Росс. Результат спільної праці – новаторський колекційний годинник, що пропонує нові інтерпретації часу та його вимірювання.

Реклама

За свою карʼєру Семюель Росс співпрацював з багатьма брендами та творчими організаціями – від Oakley та Nike до Dr. Martens і Mackintosh. Наприкінці 2015 року він запустив власний бренд чоловічого спортивного одягу класу люкс A-Cold-Wall, а у 2019 – дизайн-студію SR_A. Тоді ж Росса відзначили престижною премією Hublot Design Prize, а за рік оголосили офіційним послом бренду. Поєднавши органічний граніт зі сталлю, минуле із сучасним, Росс створив своє власне Art of Fusion, що містить як традиційне ручне оздоблення, так і найсучасніше механічне оброблення.

Фірмове використання кольору, любов до суворої геометрії та урбаністичного дизайну віднайшли своє місце поряд з інноваційними технологіями та точністю вимірювань – саме так можна схарактеризувати Big Bang Tourbillon Samuel Ross. Шестикутний корпус розміщений у титановій сітці з візерунком "стільники", що був застосований також на сапфіровому циферблаті, задній кришці та ремінці. Легка титанова конструкція та гнучкий каучуковий ремінець забезпечують комфорт. Росс віддав перевагу помаранчевому кольору для ремінця та акцентів на заводній головці, що вміло контрастує зі спокійним сірим кольором корпусу й безеля.

Усього буде випущено 50 екземплярів, кожен з яких – справжній витвір мистецтва, що привносить свіжий погляд у світ годинників.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.