До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Твінсбург: колекція Gucci весна-літо 2023

Цього сезону Алессандро Мікеле розмірковує про ідентичність та відмінності. І робить він це за допомогою близнюків.

Gucci весна-літо 2023
Gucci весна-літо 2023

Як з'ясувалося, Мікеле — дитина однояйцевої близнючки. "Я син двох матерів", — говорить дизайнер. — Мама Еральда та мама Джуліана поділяли генетичну ідентичність, але, передусім, вони розділяли інтимність, недоступну іншим". Тепер зрозуміло, чому Мікеле вбачає в близнюках щось неймовірно захопливе, навіть дивовижне — згадаймо лише фото Мікеле та його близького друга Джареда Лето, які не раз з'являлися на публіці, наче двійники.

Реклама
Gucci весна-літо 2023

У знаковому для себе стилі Мікеле представив у новій колекції Gucci 68 образів. У весняно-літньому сезоні він пішов шляхом строгого крою, розкішного одягу для активного відпочинку, голлівудського блиску, шинуазрі з вишивкою, гламуру червоних килимів і кантрі-мотивів.

Gucci весна-літо 2023

Окрім того, у колекції Gucci весна-літо 2023 Мікеле воскресив сумку початку 1980-х у стилі кінного спорту, квадратного силуету з вигнутим сідлоподібним клапаном і довгим плечовим ременем. Значна частина інших аксесуарів зосереджені довкруг обличчя, у вигляді сережок або протисонцевих окулярів.

Gucci весна-літо 2023

Попри візуальну привабливість і концептуальні інтерпретації, головною ідеєю Мікеле було показати солідарність близнюків. На пресконференції після шоу він був стурбований кліматичною кризою, зростанням гомофобних настроїв і новою загрозою ядерної війни. "Це історія не лише про одяг, — сказав він. — Коли нас багато, коли ми разом, ми значно сильніші". Це шоу змушує вас у це повірити.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.