До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 речі, без яких неможливо уявити гардероб Єлизавети II

Гардероб королеви Єлизавети II можна описувати різними епітетами, але одним з головних точно стане відданість. Її Величність могла дозволити собі абсолютно все, але при цьому з улюбленими речами не розлучалася роками. Розповідаємо про головні з них.

Королева Елизавета II
Куртка Barbour

На багатьох неформальних світлинах королеву Єлизавету II можна було помітити у вощеній темно-зеленій куртці, яку вона вибирала для заміських прогулянок. Автори цієї класичної речі – британська марка Barbour. Цікавий факт, що на всіх фото Її Величність справді з'являється в одній і тій самій куртці, яку носила упродовж 25 років. Якось вона здала куртку на ремонт, щоб її покрили воском. Представники бренду запропонували їй на заміну нову куртку, приурочивши подарунок до 60-річного ювілею правління королеви. Вона погодилася, але поцікавилася, коли буде готова саме її куртка.

Реклама
Королева Елизавета II у куртці Barbour
Сумка Launer London

Серед сумок королева також мала свого фаворита – британський бренд Launer London, який спеціалізується на класичних елегантних аксесуарах. Її Величність віддавала перевагу сумкам двох моделей – Royale і Traviata. Представники компанії також розповідали, що вона любила сумки з трохи подовженою ручкою, щоб аксесуар не чіплявся за одяг під час привітань. У колекції королеви було близько 200 сумок різних відтінків, адже Єлизавета II завжди була прихильницею яскравих образів. Ще один цікавий факт, що підкреслює відданість бренду своїй королеві – останні сумки для Її Величності були спеціально полегшені, щоб їй було не важко тримати їх у руках.

Королева Елизавета II з сумкою Launer London
Плащ Burberry

Звичайно, особливий зв'язок існував у королеви і з британським брендом Burberry, верхній одяг якого вона носила ще з 1950-х років. Прихильниця класики, Єлизавета II віддавала перевагу класичним тренчам бренду, що ідеально підходять для вічної британської негоди. Нерідко вона доповнювала їх шовковими хустками з фірмовою клітинкою. На згадку про свою королеву Burberry скасували показ нової колекції в рамках Тижня моди у Лондоні.

Королева Елизавета II у тренчі Burberry

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.