До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Високі чоботи – найстильніше взуття цієї осені

Жоден осінньо-зимовий сезон не обходиться без трендової пари чобіт. Цієї осені в головному фокусі дизайнерів опинилися чоботи вище від колін. Попри свою певну надмірність, така пара взуття може ідеально римуватися як з повсякденними сукнями-сорочками, так і з провокаційнішими латексними комплектами. Vogue.ua зібрав найкращі високі чоботи в колекціях осінь-зима 2022/2023.

Bottega Veneta
Courreges

Чорні шкіряні чоботи не здають позиції в переліку тенденцій і майбутнього сезону. Моделі з матової шкіри варто шукати в Bottega Veneta. Бренд рекомендує поєднувати їх з просторою сукнею-сорочкою та обʼємною сумкою. За парою з лакованої шкіри варто звернутися до Courreges: дизайнери показали провокаційний образ, що підкориться тільки найсміливішим модницям.

Реклама
Acne Studios
Max Mara
Isabel Marant

Ще одним надбанням нового сезону стали високі чоботи теплих відтінків: нюдових, карамельних, бежевих. Такі можна було побачити в колекціях Isabel Marant, Max Mara та Acne Studios. І якщо перші зробили ставку на шкіру, то останні два вирішили поекспериментувати. Бренди видозмінили чоботи-панчохи й виготовили їх з трикотажу. Acne Studios доповнили взуття розрізами та блискучим камінням, а Max Mara – стилізували під байкерське спорядження.

Patou
Chanel

Звісно, не полишають позицій і рибальські гумові чоботи, які вже встигли стати модним атрибутом музичних фестивалів – не без допомоги яскравих образів знаменитостей. Майбутнього сезону дизайнери зробили їх справжньою must have позицією будь-якого модного гардероба. Бренди закликають римувати їх і з трикотажними сукнями, і з улюбленими джинсовими шортами, і з твідовими жакетами. Також варто поглянути на фантазійні чоботи, прикрашені флористичними мотивами, як у Roberto Cavalli, або доповнені принтами, як у Rochas.

Roberto Cavalli
Rochas

Vogue.ua зібрав 6 стильних пар високих чобіт, які варто додати до власного гардероба вже зараз.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.