До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На які кросівки варто звернути увагу цього сезону

Колекції сезону осінь-зима 2022/2023 показали, що кросівок меншає на подіумах. Проте вулична мода та streetstyle-зірки засвідчують: так чи інакше, саме це взуття залишається основним у повсякденних образах. Тож ми зібрали три головні тренди серед кросівок, які напевне вже є у вашому гардеробі.

Ретро-моделі

Якщо і є спортивний бренд, який переживає свою солодку осінь, то це adidas. Його ретро-моделі дістали нову хвилю популярності, і Гвінет Пелтроу з 1990-х в Adidas Gazelle повертається до наших дошок натхнення. Почасти завдячуємо цим колекції Adidas x Gucci, головною визначною пам’яткою якої стали кросівки Gazelle, покриті кольорами, які роблять їх ще привабливішими. Інша модель adidas, яка набуває дедалі більшої популярності та випромінює ту саму атмосферу вічної спортивної класики, – Samba, взуття, в якому підошва, зазвичай зроблена з матеріалу землистого кольору, займає центральне місце завдяки своєму хроматичному контрасту та рельєфній текстурі. Ці кросівки вже стали улюбленим позаштатним варіантом для знаменитостей, як-от Кендалл Дженнер, Кая Гербер або Джиджі Гадід.

Реклама
adidas
Естетика "нульових"

Багато речей, що відсилають до естетики 2000-х, повернулися до нашого гардероба. Кросівки – не виняток. Так, Nike перевипустити свою знамениту модель Dunk Low у стилізованому поєднанні білого й оливково-зеленого, що робить її цікавим і грайливим елементом для щоденних образів. Dunk Low народилися як баскетбольне взуття в 1980-х, але їхня популярність серед міських трендів того часу зробила їх одним з культових типів взуття.

Nike
Нейтральні кольори

Для тих, кому не подобається ретро чи баскетбольний стиль 2000 років, завжди є широкий вибір класичних білих кросівок: від культових веганських моделей Veja до нових пропозицій від Le Coq Sportif. Популярність стилю препі увиразнює та довершує цю тенденцію, яка, як ніколи, є актуальною в спокійних палітрах, де білий колір поєднується з бежевими або ніжно-рожевими деталями.

Le Coq Sportif

Текст: Alba Correa

За матеріалами vogue.es.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.