КУПИТИ КВИТКИ

Сумка-подушка — головний тренд сезону осінь-зима 2024/2025

Тенденція великих сумок продовжується: від шоперів до тоутів. Цього сезону дизайнери заграють із креативністю, щоб запропонувати нову модель, а саме сумку-подушку. Велика, м'яка і легка, вона уособлює глибоке бажання всієї модної індустрії – повернутися до повільного життя.

Fendi
Fendi

Реклама.

Fendi
Fendi

Federico Cina представили нову версію сумки Tortellino – сама назва вказує на форму домашньої пасти, а Prada показали модель Aimée, структуровану, але м'яку, що нагадує м'яку подушку. Зі свого боку, Fendi пропонують обирати сумку-тоут, яка має ті самі розміри, що й подушка: дуже м’яка шкіра, яка зморщується, як і наволочка після довгої ночі, надає аксесуару вигляду "подушки". Його носять за правилами "тихої розкоші", тобто в руках і тримають близько до тіла.

Federico Cina
Federico Cina

Серед аксесуарів, представлених у колекціях сезону весна-літо 2025, також можна знайти сумки-подушки меншого розміру — прикладом є модель Liberta від Bottega Veneta. Відмовившись від культової плетеної сумки, бренд запропонував гладку версію з дуже м’якої наппи, яку можна носити в руці, на плечі або під пахвою, як світові зірки.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Vogue.ua зібрав 4 сумки-подушки, які варто додати до свого гардероба.

Saint Laurent
Saint Laurent

Jacquemus
Jacquemus

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Sunnei
Sunnei

За матеріалами Vogue.it.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.