До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2023: найгарніші ювелірні прикраси цього року

У царині ювелірних прикрас 2023 рік нарешті приніс часто обговорюване відродження Ревучих двадцятих. Навесні під час коронації короля Чарльза III були показані разючі коштовності королівської родини: цього разу принцеса Вельська вибрала кришталевий головний убір замість більш передбачуваної тіари. MetGala, природно, подарував кілька приголомшливих ювелірних моментів, як і можна було очікувати, зважаючи на те, що темою заходу було вшанування неперевершеного Карла Лагерфельда. Vogue.ua зібрав найяскравіші прикраси, які вибирали знаменитості цього року.

Зої Салдана в капелеті із золота й діамантів Cartier

Реклама

Образ, що його Зої Салдана вибрала для вечірки VanityFairOscar, можна було б, на перший погляд, назвати простим: довга чорна спідниця-олівець у поєднанні із золотим укороченим топом. Але цей верх насправді був спеціально розроблений Cartier з використанням 18-каратного золота. Точніше, він став результатом двох років роботи і містить 67000 зібраних вручну ланок кольчуги, 150 діамантів і 14 блискавок із гранованими оніксовими підвісками.

Коронаційний головний убір принцеси Вельської

Новий король наказав бути скромними, що означало відсутність тіар. Але саме тоді, коли публіка звикла до процесії скромно вдягнених гостей, зʼявилася принцеса Вельська із зачіскою, прикрашеною срібним квітковим головним убором, виготовленим на замовлення ДжессКоллетт для AlexanderMcQueen. Справжня принцеса завжди знає, як справити незабутнє враження.

Бейонсе в діамантовій сукні Tiffany & Co. у турі Renaissance

Так, це не ювелірна прикраса в буквальному розумінні — це дещо більше. Яскрава сукня, яку Бейонсе одягла в Торонто під час свого світового турне Renaissance, була зроблена не з кристалів. Це були справжні діаманти Tiffany & Co. — сукня складалася з понад 45 метрів DiamondsByTheYard, одного з культових дизайнів Дому. На її створення пішло понад 200 годин.

Браслет Bulgari на рукаві сукні Лізи з Blackpink

В Азії є давня традиція носити прикраси поверх одягу, і Ліза, учасниця надзвичайно успішного k-pop-гурту Blackpink, нагадала світові про елегантність такої стилізації під час своєї нещодавньої появи на BulgariSerpenti: 75 YearsofInfiniteTales у галереї Куйке в Сеулі.

Чокер-годинник Ріанни

Від грилзівA$APRocky до брошки на біні Ріанни: на цьому фото багато блискучого. Але придивіться уважніше, і ви помітите, що кольє на шиї артистки насправді не намисто, а годинник. Його на замовлення Ріанни розробили Jacob & Co.

ПріянкаЧопра в Bulgari на MetGala

Вишукане яскраво-синє кольє BulgariLagunaBlu вагою 11,16 карата вже давно визнане винятковою прикрасою. Проте напередодні аукціону MagnificentAndNobleJewelsAuction ювелірний Дім Bulgari вставив новий камінь у діамантове намисто, щоб прикрасити шию ПріянкиЧопри на MetGala. Згодом у травні цю коштовність продали за 20 мільйонів фунтів стерлінгів.

Анклет Кім Кардашʼян

Образ Кім Кардашʼян був присвячений позачасовому гламуру Старого Голлівуду. На ній була бордова сукня з органзи, елегантно коротка спереду, з декольте, яке відкривало приголомшливий рубеліт вагою 44,36 карата. Деталь, яка справді привернула увагу? Витончений діамантовий анклет на нозі Кім.

Дженніфер Лопес у GucciHighJewelry

На гала-концерті LACMAArt+Film Дженніфер Лопес зʼявилася в прозорій сукні та кольє з рожевим турмаліном вагою 161,4 карата, представленому на GucciAllegoria.

Джулія Робертс у Chopard

На лондонській прем’єрі фільму "Ілюзія безпеки" актриса вирішила поєднати чокер із діамантами від Chopard із пастельно-рожевим коротким костюмом, який (звичайно, не випадково) пасував до її блискучих туфель.

Принцеса Вельська в тіарі StrathmoreRose

Ми стали свідками важливого вибору принцеси Вельської на нещодавньому банкеті в Букінгемському палаці на честь президента Південної Кореї Юн Сук Йоля і першої леді Кім КеонХі. Тіара StrathmoreRose, яку не бачили протягом століття, відображає зростання інтересу принцеси до королівських коштовностей.

DojaCat на MetGala

Улюблениця Карла Лагерфельда, кішка Шупетт, не була присутня на MetGala, а DojaCatзʼявилася на червоній доріжці в головному уборі з 17-каратним діамантом огранювання "груша", діамантових каблучках та браслетах, а також у виготовленому на замовлення діамантовому нарукавнику від французького бренду Messika.

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.