До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Осідлати Пегаса: Hublot підтримали унікальний турнір з кінного поло

Під патронажем годинникового Дому Hublot відбувся турнір з кінного поло. Його унікальність полягає в тому, що він тривав на висоті понад тисячу метрів над рівнем моря.

Швейцарський Гштад не приймав престижного кубку Hublot Polo Gold Cup Gstaad два роки поспіль через пандемію. І ось, ця подія знову опинилася в календарях джетсетерів з усього світу. З 18 по 21 серпня чотири команди, включно з Team Hublot, змагалися просто на полі аеродрому Гштад-Занен, в оточенні величних швейцарських Альп.

Реклама
Алан Роура, Рікардо Гвадалупе та Тангі Неф

"Hublot не минали жодного сезону цього приголомшливого турніру з 2007 року. Дух змагання, найвидатніші гравці, найкращі коні, чудові краєвиди, невимушена атмосфера — все це робить кубок Hublot Polo Gold Cup Gstaad однією з найяскравіших подій літа. Ми втішені, що турнір повернувся цього року!" — заявив CEO Hublot Рікардо Гвадалупе.

<b>Hublot_Polo2</b>

Шанувальники кінного поло та бренду Hublot безперечно скучили за подіями такого штибу. VIP-тенти ущерть заповнені респектабельною публікою, вбраною відповідно до креативного дрес-коду турніру: Mountain Chic. Шампанське, ікра, світські бесіди та нові знайомства. "Ми завжди там, де наші клієнти, чи то поло з регатою, чи боксерський поєдинок, – коментує Гваделупе. – Ми ініціюємо безліч подій, створюємо цілий всесвіт, ексклюзивний клуб Hublot".

Команда Team Hublot цього разу не вийшла у фінал. Але її капітан Марко Максиміліан Елсер не сумує з цього приводу. "Перемога в поло – не головне, головне – отримати насолоду від гри та розважити глядачів, – стверджує Елсер. – Поло – особливий вид спорту: успіх у змаганні на сімдесят-вісімдесят відсотків визначають коні. Коні – це головні атлети. Ми, вершники, – лише другорядні".

Усі учасники команди-переможця турніру Team Clinique La Prairie, крім загального захвату, дістали дорогоцінну нагороду — хронограф Hublot Big Bang Original Steel Ceramic з унікальним мануфактурним механізмом із запасом ходу на 42 години.

<b>Hublot_Polo</b>

Традиційну гала-вечерю з нагоди турніру своєю присутністю вшанували амбасадори й друзі Дому Hublot. Зірка ініціативи Hublot Loves Art, французький живописець Марк Ферреро всього за 20 хвилин просто на сцені створив два ефектні полотна на тему кінного поло.

<b>Марк_Ферреро</b>

Подія завершилася на танцмайданчику легендарного нічного клубу GreenGo в готелі Gstaad Palace. Танцювали всі: гості турніру, гравці, амбасадори бренду й навіть сам CEO Hublot. У Hublot розуміються не тільки на годинниках, а й на розвагах. До наступної зустрічі у всесвіті Hublot!

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.