До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші головні убори осінь-зима 2022/2023

У холодну пору року треба думати не лише про актуальність образу, а й про його практичний і теплий складник. На щастя, дизайнери подбали про це завдання та запропонували найбажаніші головні убори, в яких вам захочеться провести осінь і зиму. У центрі уваги опинилися: теплі панами, затишні балаклави, позачасові кашкети, універсальні бейсболки, в’язані шапки біні та трикотажні кепки з довгими клапанами в перуанському стилі. Vogue.ua зібрав наймодніші головні убори сезону осінь-зима 2022/2023, від яких просто неможливо відмовитися.

Versace
Теплі панами

Носити панами можна не лише влітку, захищаючи голову від палючих променів сонця, а й у холодну пору року. Треба лише правильно дібрати матеріал. Так, восени й узимку модні бренди пропонують капелюхи-відра з хутра, шкіри та водовідштовхувальних матеріалів. Сучасні панами, подібні до нової версії класичного капелюха клош бурхливих 1920-х, цього сезону з’явилися в колекціях багатьох марок. Так, Cos показали неоновий пухнастий аксесуар, Marying – білий варіант з овчини, а Versace запропонували дуту панаму, що ніби зроблена з Gore-Tex. Якщо ви все ще сумніваєтеся в купівлі цього головного убору, подивіться на стиль Гейлі Бібер, Дуа Ліпи та Ріанни, що є великими шанувальницями цієї тенденції.

Реклама
Versace
Cos
Marying
Балаклави

Від Max Mara до Gucci балаклави стали найкращим символом тепла. Цей головний убір являє собою щось середнє між шапкою й шарфом та є найзручнішим аксесуаром у холодний сезон. Балаклави вже кілька років поспіль належать до трендів, і цей сезон не є винятком. Наших фаворитів ви знайдете в колекціях Gucci, Ferrari, Coperni і Max Mara.

Ferrari
Gucci
Max Mara
Бейсболки

Бейсболка — це позачасовий головний убір зі спортивним відтінком, який гарно комбінується як з футболками та джинсовими шортами влітку, так і з пуховиками та теплими худі в холодний сезон. Це не той аксесуар, який відразу спадає на думку, коли йдеться про Тиждень моди, але, мабуть, саме тому завжди цікаво бачити бейсболки на подіумах. Цього сезону зверніть увагу на класичну кепку з монограмою Coach, блискучий аксесуар Off-White чи глянсову шкіряну модель Courreges.

Coach
Courreges
Off-White
Шапки-біні

Шапки-біні є популярними зимовими головними уборами. Завдяки своїй простоті, теплоті, практичності та універсальності їх легко вписати в повсякденний гардероб на щодень. Цього сезону осінь-зима 2022/2023 шапки-біні, як і раніше, очолюють списки модних аксесуарів. Так, у Dolce & Gabbana ви знайдете чорну шапку з грубого в’язання, у Molly Goddard — ошатний головний убір з люрексовою ниткою, а в Palm Angels — варіант, подібний до бджолиного забарвлення.

Dolce & Gabbana

Molly Goddard
Palm Angels
Фуражки

Вперше з’явившись у XV столітті, кепка бейкер-бой знову на піку популярності. Цей головний убір з вовни та з невеликими крисами над очима є квінтесенцією зимової моди. Від їхнього первісного вигляду до сучасних дизайнів, кашкети тепер прикрашають колекції багатьох брендів. Український дизайнер Руслан Багінський, відомий своїми знаковими фуражками, цього сезону запропонував нову версію картуза. Кепку паж ви також зустрінете в Chanel та Conner Ives.

Chanel
Conner Ives
Ruslan Baginskiy
Перуанські кепки

Перуанські кепки, схожі на шапки-біні, але споряджені ще клапанами, які тримають вуха в теплі, з’явилися на подіумах модних брендів. Так, Dsquared2 показали яскраву кольорову модель, Gucci в колаборації з Adidas представили спортивну шапку, а Hui зробили ставку на затишне вязання меланж. Цей зручний головний убір, виготовлений з м’якого трикотажу, ідеально пасуватиме для майбутніх прогулянок у холодну погоду.

Gucci
Dsquared
Hui

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.