До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Маленька чорна сумка: ідеальний аксесуар від українського бренду Blackwood

Чорна сумка — універсальна та позачасова річ, яка має бути в кожному гардеробі. Цей аксесуар завжди стане в пригоді й доповнить як повсякденний, так і вечірній образи.

Реклама

Український люксовий бренд Blackwood став відомим серед шанувальників особливих речей своїми сумками незвичайного дизайну. Нова колекція сумок Blackwood під назвою Black Stones Edition — це маніфест жіночності та стилю. Всі аксесуари створені вручну з натуральних матеріалів.

Бренд представив три своїх моделі-бестселери Aurora, Blizzard і Fjord у середньому розмірі. Вони виконані з фактурної італійської шкіри Black Croco. Головний акцент — бокові елементи з дерева, якими славляться сумки Blackwood. Витончену авторську композицію створили з листя евкаліпта та розсипу напівдорогоцінного каменю содаліту.

"Для Blackwood чорний колір — особливий. Саме тому ми вибрали його для створення нової колекції. Як заповідала Коко Шанель, у кожної жінки має бути маленька чорна сукня. Проте я б додала, що й маленька чорна сумка", — зазначає засновниця та дизайнерка одеського бренду Яна Кірова.

В асортименті Blackwood також представлені шкіряні гаманці та ремені, дерев'яні окуляри та годинники. Ці аксесуари також стануть позачасовим доповнення до будь-якого гардероба.

Фото: Blackwood
Стиль і модель: OL’GA BILAN

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.