До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Голе" взуття – гучний тренд сезону весна-лiто 2023

Черговий "голий" тренд поглинув індустрію моди – взуття з прозорого ПВХ або прозорої сітки знову повернулося у велику гру. Vogue.ua зібрав найгарніші "голі" аксесуари в колекціях сезону весна-літо 2023.

LoeweValentino

На показі Valentino весна-літо 2023 року моделі дефілювали в багатоярусному взутті, схожому на улюблені "підбори стриптизерок" Леді Ґаґи. П’єрпаоло Піччолі ґрунтувався на успіху своїх багатошарових кросівок Tan-Go і представив платформи з прозорим верхом і вузькими ремінцями на щиколотках. У поєднанні з його мінісукнями чистого крою та декорованим верхнім одягом вони були напрочуд привабливими.

Реклама
Simone Rocha
Dilara Findikoglu

Модний агрегатор Net-a-Porter спостерігав 400-відсоткове збільшення кількості пошуків "прозорих підборів" під час місяця моди, тож платформа вже придбала 18 нових моделей для наступного сезону. Окрім моделей на підборах, варто звернути увагу на мюлі Dilara Findikoglu або босоніжки від Simone Rocha, що виготовлені з жорсткішого пластику.

Bottega Veneta
Acne Studios

Романтичніші варіанти – це взуття від Acne Studios і Bottega Veneta, що виготовлене з напівпрозорої сітки. Упевнені, такі моделі швидко завоюють своє місце у вуличній моді поряд з блузами, струмливими сукнями й сорочками вже наступної весни.

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.