КУПИТИ КВИТКИ

7 головних аксесуарів сезону весна-літо 2025

Настав час підбити підсумки світових Тижнів моди сезону весна-літо 2025, які нещодавно завершилися. Прийдешнього сезону дизайнери вивели на подіум не лише легкий стиль, але й "цікавинку", яку можна наслідувати. Серед трендів, на які варто звернути увагу вже зараз, є амулети, блиск, що засліплює, та, несподівано, навушники.

Сяйво

Lutz Huelle
Lutz Huelle

Реклама.

Блиск, який показали дизайнери, сяє в усю силу. Lutz Huelle представили блискучі пояси, а Chanel зробили ставку на сумки, прикрашені сяйливими стразами.

З іншого боку

Hermes
Hermes

Пошиття призване показати майстерність. У сезоні весна-літо 2025 Hermès вивертають навиворіт свої легендарні сумки Birkin, а Miu Miu показують "залаштунки" бра і топів.

Додатковий шар

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Rabanne
Rabanne

Прийдешнього сезону аксесуари також покриваються додатковим шаром, який охороняє їх, наче реліквії. Сумки від Victoria Beckham тепер носять у тюлевій подарунковій сумці, а Rabanne покрили свої взуття та сумки додатковим чохлом з ПВХ.

Навушники

Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood
Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood

Ottolinger
Ottolinger

Навушники – головний аксесуар сезону. Корисні в повсякденному житті, вони круто замінюють прикраси та брелоки для сумок, як показують Vivienne Westwood та Ottolinger.

Прикраси-амулети

Valentino
Valentino

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Для Valentino – це порцеляновий кіт, а для Alexander McQueen – дзеркало, інкрустоване кристалами. Такі амулети потрібно вибирати відповідно до особистого ставлення, а також для утвердження своїх забобонів.

Новий погляд на босоніжки

Chloe
Chloe

Miu Miu
Miu Miu

Взуття, закрите ззаду, як туфлі, але відкриті спереду. Такі моделі, практичні та стильні, запропонували Chloé та Miu Miu.

Оновлені чоботи-труби

Balmain
Balmain

Sacai
Sacai

Вони нагадують пуховик, але мають стрункіші та зручніші форми. Оновлені чоботи-труби від Balmain – шкіряні та сміливі, а у Sacai вони відсилають до практичної теплої куртки.

За матеріалами Vogue.it.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.