До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зміняться вітри, треба тільки вірити: новий сингл Alina Pash

Alina Pash презентує нову пісню "Вірити", що увійде до нового альбому співачки. Пісня підкріплена відеороботою, яку для співачки зняв режисер Юрій Катинський.

Аліна написала перші рядки в літаку, а дописувала вірші в лісах ЮНЕСКО у Литві. Саме в цій країні, в студії звукозапису River Sound, відбувся запис синглу, але створювався він разом із українським саундпродюсером Тарасом Базєєвим.

Локацією для знімання кліпу "Вірити" було вибрано Львівську експериментальну кераміко-скульптурну фабрику. У відео Аліна зриває зі старих монументів білу вуаль забуття й залишається в оточенні символів минулого України. Головним монументом нашої історії є ВОЛЯ, яка, попри всі намагання ворога знищити нас, об’єднує українців та дарує віру в силу нашого народу. За образ співачки традиційно відповідав Валерій Топал.

Реклама

"Віра — це наша надсила, в якій ми єдині, особливо зараз. Я вірю, що ми, українці, — велика родина, котра зараз не має гірших чи кращих, західних чи східних. І я б щиро хотіла, аби ця пісня спонукала нас до того, щоб ми, попри всі складнощі, впевнено дивилися в майбутнє, пам'ятали та переказували нащадкам своє минуле, своє сьогодення, яке виборюємо кров'ю, не ховали очей, витирали сльози та йшли далі всі разом. Цей шлях боротьби, який ми вибрали, дуже непростий, але він точно веде нас крізь терни до світла, де ми відбудовуватимемо не лише себе, а й всіх тих, хто не бажає жити в загарбницькому минулому. Вірю", — розповідає про трек Alina Pash.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.