До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зі сталі: Катерина "Пташка" Поліщук виконала Гімн України

16 жовтня футбольні фанати стали свідками такого очікуваного українського класико – київське "Динамо" вийшло проти донецького "Шахтаря", але це був не єдиний сюрприз, який чекав на них на полі. Так, гостями матчу стали легендарні захисники "Азовсталі" – Михайло Діанов і Катерина "Пташка" Поліщук. Михайлові довірили зробити перший символічний удар на полі, а "Пташка", голос якої полонив усіх українців, виконала Гімн України перед матчем.

Нагадаємо, що Михайло Діанов і Катерина "Пташка" Поліщук були звільнені з російського полону 21 вересня в межах великого обміну, завдяки якому багато азовців змогли повернутися додому. Михайло Діанов в одному з інтерв’ю поділився, що планує відкрити свій цех з металооброблення, але перед цим вирушить на лікування до США, щоб відновити дієздатність руки.

Реклама
Михайло Діанов

Катерина зараз також проходить реабілітацію та відновлення, але водночас не забуває про свої два великі хобі – мотоцикли та співи. За словами дівчини, саме вони допомагають їй після полону повертатися до нормального життя. У якості вбрання для події Катерина обрала довгу жовту сукню Yuliya Magdych з патріотичної колекції бренду. Сукня, вишита трояндами, має переосмислений фасон кафтану. Жовтий колір нагадує про золоті поля української пшениці, в той час як троянди символізують любов. "Світлий, вільний і водночас стриманий образ, який дуже резонує з моїм внутрішнім світом – яскравий та позитивний, проте сильний, послідовний та незламний", – говорить про обрану сукню Катерина. Нагадаємо, що дизайнерка бренду Юлія Магдич створила патріотичну колекцію для підняття бойового духу в тилу та в знак впевненості у неминучій перемозі України, а спів "Пташки" став символічною подією як для вболівальників футболу, так і для кожного українця.

Катерина Поліщук

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.