До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Макс Барських та Etolubov випустили кліп про кохання під час війни

"Римую" – зворушливий дует Макса Барських та української співачки ETOLUBOV, який артисти присвячують коханню під час війни. Спільна пісня, зізнаються артисти – це послання до всіх українських пар, яким вдалося попри все знайти чи зберегти своє кохання.

Нове відео, над якими працювала режисерка Ксенія Каргіна, побудоване як діалог між двома закоханими, які перебувають на відстані. В кінці відео можна побачити текст про те, що більше 5 мільйонів українських жінок та дітей виїхали з України, а кохання багатьох чоловіков і жінок через повномасштабну війну тепер живе у смартфонах...

Реклама

"Хтось у різних країнах, хтось на фронті, але, так чи інакше, всі в телефоні, – розповідає про ідею відео його артдиректор Алан Бадоєв. – Усвідомлення болю від відстані відображене у словах та музиці пісні "Римую". А вже потім й у візуальному ряді кліпу. Сьогодні такий час, коли я не бачу необхідності у масштабних відеороботах. Навіть якщо є на це кошти, краще їх задонатити військовим. Бо зараз відео повинно підіймати й доносити сенси воєнного часу".

Образи для кліпу, який знімали у Парижі, артисти підбирали самостійно. "Зараз саме той час, коли нам приємніше все робити самостійно, вручну, – каже Алан Бадоєв. – У цьому є своєрідність, теплота, яка сьогодні так необхідна кожному. Коли зустрічаєш друзів, робота перетворюється на домашню пригоду. Я відчував цю атмосферу навіть через Zoom (Алан був присутнім на знімальному майданчику з екрана ноутбука і спостерігав за процесом, перебуваючи в Києві – прим. ред.). Ми поставили перед артистами задачу бути одягнутими total black за мотивами Sinéad O'Connor із кліпу "Nothing compares to you".

За словами Макса Барських, сьогоднішний час вимагає від нас нової музики, і "Римую" – саме такий приклад. "Все, що ми створюємо зараз, має бути доречним і відповідати викликам часу. Одним із таких викликів для кожної української сім’ї є збереження стосунків на відстані. Тому сьогоднішні проблеми закоханих нам хотілося обрамити новими словами і формою музики. Нам дуже важливо, щоб така музика зазвучала".

"Історія пісні цілком реальна як для нас самих, так і для мільйонів людей з України, – додає співачка ETOLUBOV. – Для багатьох пар відстань стає складним випробовуванням. Той, хто стикався з подібним, знає, як це складно для взаємиин. Сподіваємось, наша пісня зможе їм нагадати про те, що в справжній любові немає місця для сумнівів. Кохання сильніше за будь що.

Фото: Ксенія Каргіна

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.