До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

#VOICESOFNATION: Гімн України у виконанні Тіни Кароль

Vogue UA разом із ЦУМ Київ продовжує #VOICESOFNATION – проєкт з участю українських артистів і зірок спорту, спрямований на промоцію української пісні й поезії та підтримку нашої країни у світі. Його фінальною учасницею стала співачка Тіна Кароль, яка виконала головну пісню для серця кожного українця сьогодні – Гімн нашої країни.

Реклама

Гімн України Тіна Кароль виконала у форматі AR – співачка випустила унікальний 4D-перформанс, завдяки якому постала у вигляді цифрової голограми. AR використовує камеру телефона, щоб показати голограму в будь-якому місці, а 3D-досвід, навпаки, дає змогу насолодитися виконанням у віртуальному просторі та власноруч керувати голограмою Кароль, наближатися до неї буквально віч-на-віч.

Використовуючи цей QR-code або перейшовши за посиланням, можна побачити виконання гімну відразу у двох режимах доповненої (AR) та віртуальної (3D) реальності

"Завдяки AR-технологіям Гімн України звучатиме саме там, де виберуть українці та побратими нашої країни. Нехай музика та слова нашого Гімну, що символізують стійкість і незламність України, примножуються в усьому світі завдяки вашим публікаціям у соціальних мережах", – говорить Тіна Кароль.

Довідка Vogue:

ЦУМ Київ – єдиний в Україні класичний універмаг, у якому представлені найкращі світові бренди одягу, взуття, товари для дітей і дому тощо. У портфоліо універмагу сьогодні можна побачити як імена відомих іноземних брендів – Marni, Stella McCartney, Victoria Beckham та Proenza Schouler, так і видатних українських дизайнерів – Anna October, Litkovskaya, GUDU, Frolov, Bobkova. Підтримка української моди, культури та молодих талантів завжди була серед головних цінностей універмагу.

Команда:

Performed By Tina Karol @tina_karol
Executive Producer – Addie Reiss
Creative Director – Jenny Williams @jennywilliams_creative
Dress by Lever Couture @lever_couture
Make Up – Terezka Freas @terezkafras
Hair – Dale Johnson @bdale38
Assistant – Alona Zankovska @zankovska

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.