До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Ніколи не пізно все змінити": чесна розмова з Недою Зехрою

Неда Зехра — жінка, яка засвідчує, що кардинально міняти своє життя ніколи не пізно. Десять років вона працювала в медичній сфері та з юних років була моделлю, народила двох дітей, а після 30 вирішила, що душа жадає сцени й визнання. Сьогодні вона розвиває музичну й модельну кар’ єру, а також закликає жінок мріяти сміливо та не боятися змінювати власне життя.

Неда Зехра Сукня Ulla Johnson, прикраси Jennifer Fisher

ПРО ПІСНІ, ЩО ЗЦІЛЮЮТЬ

Я попартистка, люблю танцювати й мені важливо, щоб люди почувалися добре. Я вірю в те, про що співаю, і вірю, що наші думки й відчуття здатні стати нашим зціленням. Мої пісні — це уособлення мого духовного шляху. Так, трек Raise Your Vibration — це те, що я говорю сама собі впродовж багатьох років, щоб почуватися добре психічно й фізично. У кожного з нас є таємні історії про те, що ми пережили, і ці рядки я завжди повторювала собі.

Реклама

Glow Getta була моєю першою піснею. Вона дуже близька й дорога моєму серцю. Вона про любов і віру в себе. Коли ви любите себе, ви можете досягти чого завгодно й почуватися нестримним. Іноді в житті нам треба поставити себе на перше місце й позбутися того, що нас стримує, щоб відчути себе в гармонії з нашим справжнім "я". Нам варто дивитися всередину, іти за власним покликом серця й ніколи не переставати вірити в те, що призначено для нас.

Пісня Covergirl вийде в грудні 2022 року, і вона розповідає про те, як моя дитяча мрія стала реальністю. Я завжди мріяла попасти на сторінки видання Vogue — сьогодні це стало реальністю й ще раз підтверджує, що мріяти дуже важливо. Я щодня про це співаю та власним прикладом демонструю, що можливо все. Мрійте, багато працюйте й усе здійсниться.

Блейзер Derek Lam, штани Alberta Ferretti, взуття Altuzarra, прикраси David Yurman
Блейзер Derek Lam, штани Alberta Ferretti, взуття Altuzarra, прикраси David Yurman

ПРО ОСОБЛИВОСТІ ПРОФЕСІЇ

Я маю сказати, що незалежно від того, наскільки добре ви починаєте співати, є частини вашого голосу, які можуть працювати не так добре, як вам би хотілося. Потрібна щоденна практика. Крім того, багато чинників впливають на результат. І з власного досвіду можу точно сказати, що велику роль відіграє команда, — її професійність та злагодженість. Щодня треба вирішувати купу нагальних питань — пошук нової аудиторії, фінансовий складник, просування... Це все робота за лаштунками, яку треба вміти робити правильно. І саме наявність професійної команди допоможе артистові зосередитися саме на творчості.

ПРО ПІДТРИМКУ УКРАЇНИ

Сьогодні весь цивілізований світ допомагає Україні та підтримує її мешканців, які ведуть боротьбу за свою свободу й незалежність. Кольори українського прапора — синій і жовтий — сьогодні стали символом цієї боротьби. У цьому зніманні мені хотілося продемонструвати свою солідарність з українцями, тому на світлинах можна помітити чимало речей саме в цих відтінках. Потрібний одяг ми знайшли в колекціях Derek Lam, Alberta Ferretti, Altuzarrra, David Yurman, Rochas, John Hardy, Ulla Johnson, Jennifer Fisher, Oscar De La Renta, Moschino, Chanel та Max Mara.

Сукня Oscar De La Renta, прикраси John Hardy
Сукня Oscar De La Renta, прикраси John Hardy

ПРО НЬЮ-ЙОРК

Нью-Йорк — це особливе місце для мене. Тут почався мій шлях, а мрії стали перетворюватися на реальність. Саме тут ми й зробили це знімання. У дитинстві я мріяла про такі моменти, коли буду або на телебаченні, або працюватиму з глянцем і модними брендами. Все це сталося на цих вулицях, і я неймовірно вдячна цьому місту за все.

ПРО ДАЛЬШІ ПЛАНИ

Мені складно розділити дві мої пристрасті — моделінг і музику, тому в майбутньому хочу ще більше їх об’єднати. Наприклад, відкрити студію, де дівчата можуть навчатися моделінгу, що дуже важливо для підвищення їхньої самооцінки й упевненості в собі, і водночас слухати класну музику. Мені важливо надихати й демонструвати, що все в житті можливо. Мене ж надихають такі співачки, як Вітні Г’юстон та Aaliyah. Я також мрію записати дует з великим артистом. Мені подобається творчість Дженніфер Лопес, Ріанни, Бейонсе, P.Diddy та Дрейка.

Блейзер Rochas, прикраси John Hardy
Блейзер Rochas, прикраси John Hardy

ПРО НАТХНЕННЯ

Моя внутрішня дитина, фотографія, природа, оточення, книги, які я читаю, журнали, музика, подорожі, емоції, спогади, минулі виклики, пошук нових захоплень та позитивна енергія — це все мене наповнює й надихає рухатися далі. Особливо хотілося б вирізнити подорожі — я хотіла б повернутися в Дубай. Це дім для мене. Ще хочеться знову відвідати Мекку в Саудівській Аравії й Тадж-Махал в Індії. Усі вони також посідають особливе місце в моєму серці. Італія, Туреччина й Африка також у моєму списку справ.

Сукня Derek Lam, прикраси David Yurman, взуття Max Mara
Сукня Derek Lam, прикраси David Yurman, взуття Max Mara

ПРО ЖИТТЄВИЙ БАЛАНС

Бути матір’ю — це найприємніший подарунок, який я коли-небудь отримувала у своєму житті. Я б не була тією, ким є сьогодні, якби не вони. Мої дні досить зайняті, але діти завжди тримають мене напоготові. Іноді може бути важко зосередитися на кар’єрі й дітях водночас. Дивовижно, як ваше серце має здатність любити так сильно, а ваш мозок має здатність працювати та турбуватися вдвічі більше. Але не хвилюйтеся, зайнята мама завжди впорається з усім. Іноді ми думаємо, що маємо бути ідеальними батьками, але мої діти такі чудові, що їм так легко бути самими собою.

Пальто Derek Lam, взуття Chanel
Пальто Derek Lam, взуття Chanel

Найбільше мені подобається бути спонтанною зі своїми дітьми й дозволяти їм відчувати власні емоції та бути собою без осуду. Ми полюбляємо бути на свіжому повітрі, ходити на пляж, їздити на екскурсії. Іноді разом ми навіть медитуємо. Все на світі робимо разом — готуємо, ходимо в гори, плаваємо, танцюємо, дивимося спортивні змагання.

Ще тримати життєвий баланс допомагає робота і з тілом, і душею. Ви можете захоплюватися спортом і правильно харчуватися, але якщо не працюєте над тим, що відчуваєте всередині, тоді ця негативна енергія зрештою спливе назовні. Психічне здоров’я так само важливе, як і фізичне. Мене вражає, наскільки наш розум і тіло пов’язані. Медитація та Рейке — це мій вибір. Для фізичного здоров’я я регулярно тренуюся, мінімізувала вживання цукру, п’ю багато води зі скибочками лимона.

Весь лук Moschino
Весь лук Moschino

ПРО КОХАННЯ ДО МОДИ

Моя цікавість до світу моди почалася десь у 9 років. Я з Індії і з дитинства мала багато гарних етнічних суконь у шафі. Особливо я полюбляла їх носити в дощовиті дні — завжди уявляла, що іду десь подіумом чи з’являюся на червоній доріжці. Іноді бачила себе однією зі Spice Girls.

Команда:

Fashion Model — Singer Neda Zehra; @model.neda

Styled by Charlie Ward @charliewardstyles w/ See management @seemanagement

Photographer: Brendan Wixted; @brendanwixtedphoto

Makeup Artist & Hairstylist: Barbara; @Lemondynyc

PR: Mariia Borovenska @mariborovenskaya

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.