До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Настрій: спішити жити": новий альбом співачки ROXOLANA

ROXOLANA випустила мініальбом із життєствердною назвою "Настрій: спішити жити". В альбом увійшли три проникливі та разом з тим динамічні пісні — "радісні очі", "сумую циклічно" і "три хвилини". В них співачка рефлексує щодо власного емоційного стану, згадує, якими ми були раніше, та міркує про те, що зараз на часі, а що ні.

Реклама

"Протягом останнього року я багато виступаю у різних містах — буваю і у прифронтових районах, і на заході України. І скрізь, спілкуючись із людьми, бачу, що українці зараз перебувають в емоційних гойдалках, — зізнається ROXOLANA. — Так само, як і я, мої друзі та рідні. Під час війни наш настрій змінюється надзвичайно швидко, від тотальної зневіри до неймовірного оптимізму. У новій мінізбірці я хотіла зафіксувати це відчуття, адже усі три пісні я писала у дуже різних емоційних станах".

В альбом увійшов трек "сумую циклічно", написаний за мотивами поезії Юрія Іздрика. Для артистки це не перше звернення до української поезії: у ROXOLANA є трек "Франко", написаний на основі вірша Івана Франка "Твої очі, як те море", який вона записала разом із Ніною Матвієнко.

"Це вже друга пісня, яку я пишу, натхненна віршами цього поета! Пісня "Говори" на його слова увійшла до мого дебютного альбому Ukraine Is. "Цикли" зачепили мене, адже так добре передають той самий стан емоційних гойдалок, але вже в особистих стосунках, коли ми закохуємось і переживаємо справжній ураган емоцій", — розповіла артистка.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.