До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

MONATIK присвятив новий трек ЗСУ, Теробороні та волонтерам

Музика та мистецтво – велика підтримка для всіх нас у непрості часи. Вкотре це засвідчують українські музиканти, які присвячують відважній боротьбі українців з окупантами наснажливі треки. Зокрема, новий трек MONATIK називається "Artоборона" – він присвячений не тільки нашим воїнам, а й волонтерам, справжнім героям нашого часу.

"Раніше моїми героями були вигадані персонажі з Marvel, DC, Dark Horse Comics тощо, але все перевернулося, – розповідає Дмитро Монатик. – Герої стали реальними! Кожен автор зрозуміє, як складно налаштуватися на щось, окрім лірики, створюючи пісню під час війни. Але сміливі дії наших воїнів допомогли вигадати тепер те, у що віриться й обов’язково відбудеться в майбутньому. Сьогодні – тільки сила! Наша! Українська! ЗСУ та Тероборона, наші Волонтери! Ви – наша сила!"

За словами Монатика, на обкладинці композиції зображено героя, який загинув, захищаючи Україну під час цієї страшної війни. "Це рідний брат наших дівчат з art-відділу. Ми не пробачимо", – говорить MONATIK.

Реклама

Нагадаємо, що від початку війни Дмитро Монатик та його команда опікуються волонтерською діяльністю та збирають гуманітарну допомогу для української армії. Також MONATIK взяв участь у кількох благодійних концертах в Європі. Всі кошти з монетизації "ArtОборона" підуть на допомогу ЗСУ

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.